![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
Foarte faine amandoua motoarele, imi plac mult asa fanteziste.
|
Scorchin' Scooter e prea fain:-D
|
3 Attachment(s)
Ma bucur ca au placut si motoarele mele, astazi revin in prima pagina cu intarziere, nu am avut timp de poze pana acum. Am luat aminte de la diverse prezentari, am cautat pe net si am facut si eu poze combinate :-D. Acum imi pare rau ca nu m-am gandit de mai mult timp... In orice caz 4 noi HW au ajuns la mine (3 primite 1 cumparata)
Hot Wheels 1/64 169.'08 Viper SRT10 ACR 170.Hiway Hauler |
Faine, faine, asteptam noutatile.
|
Multumesc, vad ca nu prea se mai uita lumea la HW :-P. Cam astea ar fi noutatile si mai 2 spre seara ;)
|
Stai linisitit , ca sunt foarte cool ultimele 2 prezentate, mai ales Viper :D Si oricum, ce conteaza comentariile? important e sa-ti placa tie, un comentariu nu face nimic ;)
|
3 Attachment(s)
Merci, nu conteaza comentariile, ca nu le iau pt alea, doar ziceam asa ca am vazut o scadere in interesul pt astea mici in general pe sectiune ;). Daca tot am postat iar pun si machetele pt azi un pic mai repede. Lambo imi place foarte mult, e mat si scrisul spre deosebire de alte HW e foarte bine facut, in mare una din machetele mele preferate de la HW :-D.
Hot Wheels 1/64 171.Lamborghini Gallardo LP560-4 172.Ford F-150 (varianta modificata "With raised suspension, tonneau cover and roll bar, this off-road truck was made for high-speed shenanigans." sunt multe variante faine la Ford-ul asta) |
Imi place mult lambo lp560, asa negru matt, si pare destul de frumos pentru un HW (dupa cum ai zis si tu) Si e destul de rar, prima data la Venox l-am vazut :D Oricum, oriunde e loc de mai bine, si i-ar fi prins bine niste jante mai frumoase
|
Foarte misto camionul prezentat. Ai lucrat si pozele, nu-i rau deloc!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Frumos gallardo :D il am si eu la fel :D mai asteptam:)
|
1 Attachment(s)
Merci, de aprecieri, cu ocazia asta am facut si un recensamant, si rezultatul este ca am 161 HW restul de machete care nu sunt HW nu am pus la numaratoare (si o mica lista pentru curiosi ;) )
|
Frumoasa suma ai. Si eu ar trebui sa fac acelasi lucru, dar mi-e o leneee, de ma doare! :D
|
Foarte faina metoda de prezentare;-) Imi place foarte mult! Unde ai gasit Hiway Hauler?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning