![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
Quote:
|
Quote:
|
Fratilor mi-a venit o idee,nush cat de buna sau cat de proasta este...vreau sa imi pun un laptop in masina...ce idei de sistem de prindere aveti??oare gassesc de cumparat suport ptr asa ceva?
|
...eu zic ca nu e o idee asa de buna cu laptopu in masina, ca doar nu stai toata ziua in masina, ca sa folosesti si laptopu,ti-am zis parerea mea, faci cum vrei tu, normal, ca doar e masina ta ;)
|
cam scump 300 de euro un suport...:(
|
ai spus k iti pui playstation-ul in masina ???? ar fi mai fain ;) numai k iti trebuie un LCD :sad: care e cam scump......
|
Pai da...am si un play station 2 care merge alimentat cu 12 v...si doua calculatoare....care stau degeaba...la laptop o sa imi caut un transformator sa fie la 12 v si nu mai pun suport ca am torpedou:D...si cu play stationul bine ca mi-ai amintit sa ma interesez si eu de un ecran LCD!!
|
prostia este ca eu nu prea sunt cu jocurile...dar la un drum lung nu strica sa poti face cate ceva pe calc...
|
in timpui mersului, nu prea poti face nimic, nici soferu nici pasageru din dreapta...pt ca la un momendat vomiti :) ti se face rau daca te uiti in jos, respectiv la laptop, nu le prea poti folosi, numai cand stai pe loc :)...bagi un NFS cand stai la semafor :))
|
Si eu vreu sa imi pun leptopu in masina:) Eu m-am gandit sa fac un suport din plexi. E transparent, pot sa-l tai pe masura leptopului, poti sa-i mai pui si niste leduri pe margine ca sa fie mai misto si se poate face in asa fel in cat sa il poti scoate dintr-o singura miscare.
|
Problema e ca mi-am spart ecranu la leptop :) .
Intrebare: Se poate bransa leptopul la un LCD? |
Nush....ar trebuii sa mearga...
|
Prosti aeste ca laptopu are destul da mare consumu...:(...
|
lexus style ??nimic nimic?
sau acum ai in gand laptop |
NU da bine lexus pe masina mea...:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:22. |
- Copyright 2026 4Tuning