![]() |
Re: Intalnirea "babelor" - Mures
acolo-i INTEREXu... merge si mai cumpara caiete :P...
|
Quote:
|
Quote:
poze vor veni mai spre dupamasa cand am si eu putin mai mult timp sa le uploadez |
Era ceata ieri in oras cand vati intalnit?:shock: Eram in Cluj la ora aia, imi incepea filmu:lol:. Si cand mam dus si cand mam intors, in oras (Mures, Cluj) nici umpic de ceata, intre ele pe sosea....dezastru, pe la 10 cand mam intors nu se vedea nimic, o portiune conducea ''Safety Car-u'' (politia) coloana de 3 masini, ziceam ca dam cu banu sa vedem daca vine curba la dreapta sau la stanga:lol:. Culmea ca numa intre orase era ceata aia dezastru, in rest curat. Cu absenta din catalog rezolvam noi, fac o bere cui o pus-o si dispare:lol:
|
Quote:
|
Cand ne-am intors spre Ludus am prins o ceata destul de densa.
|
a fost nasol cu ceata aia....
intre timp: unde's pozele?:)) |
Quote:
|
Quote:
|
pozele,pozele ....hai NZN-ule nu mai fi asa lenes:)
cosibmx-am o mare rugaminte la tine ,eu pentru difu ala MNC ce cutie sa-i fac sa sune mai bine sa scot din prostia aia.Ma refer la marimi,si din ce material(ce fel de lemn)ca ma gandesc ca nu din pefeleu :)). |
Quote:
|
Quote:
|
Ii de 30.Vreau sa fac o cutie acuma sa vad daca nu suna cum ma astept o vand.Cu cat nu stiu dar daca il vrei ne intelegem noi.
Is curios cat de mare sa fac cutia ca daca e prea mare nici aia nui bine-vreau sa ma consult cu un expert:) |
Sal all! As dori sa ma interesez, in care zi va intalniti data viitoare si cam pe la ce ora?...
|
intalnirile sunt anuntate aici...
din cand in cand uitate pe forum... de obicei e duminica... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning