Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures.html)
-   -   Intalnirea "babelor" - Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures/154612-intalnirea-babelor-mures.html)

DEX_HELL 11-01-10 08:21

Re: Intalnirea "babelor" - Mures

acolo-i INTEREXu... merge si mai cumpara caiete :P...

Petyy007 11-01-10 09:50

Quote:

Originally Posted by xtazy (Post 2964837)
Ahhhh. ce tare a fost mertzanu:))
Oameni de treaba, fara impresii si fitze in cap...
Saptamana viitoare e probabil sa vin si eu cu unul:)) trag de unchiul meu sa mi-l imprumute:))...la fel, c180 1.8 16 valve, suspensii si arcuri sport...:X

O sa iau eu data viitoare aparatul foto:) in fiecare saptamana va intalniti? ...adica ne intalnim:D

De vreo 3-4 luni in fiecare saptamana,inainte Vinerea ne intalneam,si de un timp am pus pe ziua de Duminica pt k mai multa lume poate sa fie prezent in ultima zii a saptamanii:)......bafta!

cosibmx 11-01-10 11:53

Quote:

Originally Posted by xtazy (Post 2964855)
asteptam sa se urce pozele pe forum..... oricum sistemul e criminal:X

salut baieti
poze vor veni mai spre dupamasa cand am si eu putin mai mult timp sa le uploadez

Ovi - HJT 11-01-10 14:35

Era ceata ieri in oras cand vati intalnit?:shock: Eram in Cluj la ora aia, imi incepea filmu:lol:. Si cand mam dus si cand mam intors, in oras (Mures, Cluj) nici umpic de ceata, intre ele pe sosea....dezastru, pe la 10 cand mam intors nu se vedea nimic, o portiune conducea ''Safety Car-u'' (politia) coloana de 3 masini, ziceam ca dam cu banu sa vedem daca vine curba la dreapta sau la stanga:lol:. Culmea ca numa intre orase era ceata aia dezastru, in rest curat. Cu absenta din catalog rezolvam noi, fac o bere cui o pus-o si dispare:lol:

YEED 11-01-10 15:02

Quote:

Originally Posted by Ovi - HJT (Post 2966373)
Era ceata ieri in oras cand vati intalnit?:shock: Eram in Cluj la ora aia, imi incepea filmu:lol:. Si cand mam dus si cand mam intors, in oras (Mures, Cluj) nici umpic de ceata, intre ele pe sosea....dezastru, pe la 10 cand mam intors nu se vedea nimic, o portiune conducea ''Safety Car-u'' (politia) coloana de 3 masini, ziceam ca dam cu banu sa vedem daca vine curba la dreapta sau la stanga:lol:. Culmea ca numa intre orase era ceata aia dezastru, in rest curat. Cu absenta din catalog rezolvam noi, fac o bere cui o pus-o si dispare:lol:

ovi ai grija sa nu cumva sa vii cu motivari false :)))

White_Dragon 11-01-10 15:03

Cand ne-am intors spre Ludus am prins o ceata destul de densa.

xtazy 11-01-10 15:47

a fost nasol cu ceata aia....
intre timp: unde's pozele?:))

Ovi - HJT 11-01-10 16:04

Quote:

Originally Posted by YEED (Post 2966454)
ovi ai grija sa nu cumva sa vii cu motivari false :)))

nu umblu cu furtisaguri:evil_laug

Petyy007 11-01-10 16:18

Quote:

Originally Posted by cosibmx (Post 2965880)
salut baieti
poze vor veni mai spre dupamasa cand am si eu putin mai mult timp sa le uploadez

haidetzi domnu cu pozele k nu mai am rabdare:P

kopatz 11-01-10 16:42

pozele,pozele ....hai NZN-ule nu mai fi asa lenes:)

cosibmx-am o mare rugaminte la tine ,eu pentru difu ala MNC ce cutie sa-i fac sa sune mai bine sa scot din prostia aia.Ma refer la marimi,si din ce material(ce fel de lemn)ca ma gandesc ca nu din pefeleu :)).

Petyy007 11-01-10 16:46

Quote:

Originally Posted by kopatz (Post 2966793)

cosibmx-am o mare rugaminte la tine ,eu pentru difu ala MNC ce cutie sa-i fac sa sune mai bine sa scot din prostia aia.Ma refer la marimi,si din ce material(ce fel de lemn)ca ma gandesc ca nu din pefeleu :)).

din PAL se fac kutiile de whoofer:D

xtazy 11-01-10 17:20

Quote:

Originally Posted by kopatz (Post 2966793)

kopatz, cat vrei pe cutia ce o ai acum?? e de 25 sau 30 difuzorul?

kopatz 11-01-10 17:34

Ii de 30.Vreau sa fac o cutie acuma sa vad daca nu suna cum ma astept o vand.Cu cat nu stiu dar daca il vrei ne intelegem noi.
Is curios cat de mare sa fac cutia ca daca e prea mare nici aia nui bine-vreau sa ma consult cu un expert:)

HR-27-COS 11-01-10 17:35

Sal all! As dori sa ma interesez, in care zi va intalniti data viitoare si cam pe la ce ora?...

DEX_HELL 11-01-10 17:37

intalnirile sunt anuntate aici...
din cand in cand uitate pe forum...
de obicei e duminica...

All times are GMT +2. The time now is 09:39.

- Copyright 2026 4Tuning