Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Coupe white (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/154174-e30-coupe-white.html)

Ali_ump 15-09-10 11:23

Re: E30 - Coupe white

Drift Squad - https://www.youtube.com/watch?v=S9c9Qksqhn8

morpheusmaster 15-09-10 20:59

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3659455)

Drift Squad -1 :) sound's better (for me :)) )

Ali_ump 15-09-10 23:19

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3660708)
Drift Squad -1 :) sound's better (for me :)) )

:)) era pt ceilalti 2-3 numele videoului nu pt mine:) :twisted:

Ali_ump 05-10-10 19:34

N-am postat de mult aici pentru ca nu prea am mai facut mare lucru la masina...just enjoying the rides, insa azi am avut parte de o surpriza neplacuta...am gasit ursu lovit in parcarea de la servici...nu e grav (un stop spart si indoita aripa spate) insa sunt suparat ca si oricare altu care ar descoperi ca i-a fost lovita masina si respectivul a plecat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat!
RUSINE sa ii fie !

crysty.bobok 05-10-10 20:56

Imi pare rau sa aud asemenea vesti :(... bine ca nu e mai rau !

Tot raul spre bine ... vorba aia !

BAFTA !

valyh 05-10-10 21:37

imi pare rau si mie sa aud asa ceva :cry:...e nasol tare sa iti gasesti masina botita,mai ales acum ca la toti e greu cu banii...si eu am crizat duminica,cand un vitel mi-a lins masina si nu stiu cum a reusit de a ciobit putin prelungirea la hayon :shock:

morpheusmaster 06-10-10 00:11

ce m000isti moaaaaaaaa!!!! Serios, parca aveai banca langa tine...vezi poate poti obtine o filmare ceva de la o camera ceva din zona daca e si....nuj. Eu sa stiu ca sar putea as da de el si cu capu de botitura ias da! is niste jigodii imputite aia care fac hit&run!!!

No bine moa...spor la reparat...pacat...ce sa zic. Nasol cand in loc sa cumperi 1 set de arcuri acu tre sa schimbi o aripa si 2 stopuri (cu ocazia asta poate'ti iei tuning moa)

Ali_ump 06-10-10 00:29

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3705829)
ce m000isti moaaaaaaaa!!!! Serios, parca aveai banca langa tine...vezi poate poti obtine o filmare ceva de la o camera ceva din zona daca e si....nuj. Eu sa stiu ca sar putea as da de el si cu capu de botitura ias da! is niste jigodii imputite aia care fac hit&run!!!

No bine moa...spor la reparat...pacat...ce sa zic. Nasol cand in loc sa cumperi 1 set de arcuri acu tre sa schimbi o aripa si 2 stopuri (cu ocazia asta poate'ti iei tuning moa)

E doar un stop morph...da ce m-a deranjat e ca a plecat ca si cum n-ar fi fost nimic...si el/ea avea masina avariata...stopul lui era pe jos pe acolo dar nu mi-am dat seama de la ce masina!
nu cred ca bat camerele pana acolo dar incercarea moarte n-are...tre sa vad cum is pozitionate ...daca au unghi sa vada pana in locul unde era masina!
La politie alta panarama:)) sa imi ia respectivu certificatu ca de ce n-am barele pe masina eu care m-am dus sa iau autorizatia de reparatie si sa intreb daca nu cumva a venit cineva sa isi ia una in cursu zilei poate poate:rolleyes2.
Am scos-o la capat pana la urma cu nenea , am plecat razand de acolo cu toata paguba!

NXdev 06-10-10 14:35

Imi pare rau sa aud ce sa intamplat.Urasc tipul asta de oameni...cum a zis si morph, lovesc si pleaca :-j, probabil persoana in cauza are antecedente.Bine ca nu a fost mai grav, sa te bage la cheltuiala mai mare.Capul sus si incearca sa-i faci 2-3 poze la masina sa vedem si noi:(.Bafta.

ovidiu89 06-10-10 18:45

Imi pare rau pentru cele intamplate:sad::sad:. ce faci schimbi stopurile? sau tot pe original pui?

SV25MBN 06-10-10 19:06

mooooov !!

Ali_ump 06-10-10 23:02

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 3707640)
mooooov !!

Daca as gasi modelul ala ...unu singur am gasit acum ceva vreme pe Ebay 350 de dolari setul... cine are modelul asta ...vreo 2-3 de toate in tara nu le vand:D
Am sa pun tot unu stock dupa care urmeaza si stopuri, am alte prioritati acum...

Ali_ump 20-10-10 10:30

3 Attachment(s)
Lasand supararile la o parte ... am ceva sa va arat:) Ce parere aveti?:D
Le-am primit azi si sunt pentru ala micu alb:)

morpheusmaster 20-10-10 14:44

Bine ca toti va luati pedale...:oops::oops:

ei LAS ca'mi iau si eu :)) ...de bicicleta >:)

Is misto ma!!! Nu's colantate, right? :))

Ali_ump 20-10-10 15:54

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3743137)
Bine ca toti va luati pedale...:oops::oops:

ei LAS ca'mi iau si eu :)) ...de bicicleta >:)

Is misto ma!!! Nu's colantate, right? :))

Nope!Astea nu..tre sa reziste la presiuni acolo cand dai cu fundu in afara:lol::lol:!
Am si arcurile -60 mm fata, mai trebuie spatele!
Daca are cineva sau vede de vanzare tot -60mm va rog sa ma anuntati!:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 05:58.

- Copyright 2026 4Tuning