![]() |
Re: E30 - Coupe white
Drift Squad - https://www.youtube.com/watch?v=S9c9Qksqhn8
|
Quote:
|
Quote:
|
N-am postat de mult aici pentru ca nu prea am mai facut mare lucru la masina...just enjoying the rides, insa azi am avut parte de o surpriza neplacuta...am gasit ursu lovit in parcarea de la servici...nu e grav (un stop spart si indoita aripa spate) insa sunt suparat ca si oricare altu care ar descoperi ca i-a fost lovita masina si respectivul a plecat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat!
RUSINE sa ii fie ! |
Imi pare rau sa aud asemenea vesti :(... bine ca nu e mai rau !
Tot raul spre bine ... vorba aia ! BAFTA ! |
imi pare rau si mie sa aud asa ceva :cry:...e nasol tare sa iti gasesti masina botita,mai ales acum ca la toti e greu cu banii...si eu am crizat duminica,cand un vitel mi-a lins masina si nu stiu cum a reusit de a ciobit putin prelungirea la hayon :shock:
|
ce m000isti moaaaaaaaa!!!! Serios, parca aveai banca langa tine...vezi poate poti obtine o filmare ceva de la o camera ceva din zona daca e si....nuj. Eu sa stiu ca sar putea as da de el si cu capu de botitura ias da! is niste jigodii imputite aia care fac hit&run!!!
No bine moa...spor la reparat...pacat...ce sa zic. Nasol cand in loc sa cumperi 1 set de arcuri acu tre sa schimbi o aripa si 2 stopuri (cu ocazia asta poate'ti iei tuning moa) |
Quote:
nu cred ca bat camerele pana acolo dar incercarea moarte n-are...tre sa vad cum is pozitionate ...daca au unghi sa vada pana in locul unde era masina! La politie alta panarama:)) sa imi ia respectivu certificatu ca de ce n-am barele pe masina eu care m-am dus sa iau autorizatia de reparatie si sa intreb daca nu cumva a venit cineva sa isi ia una in cursu zilei poate poate:rolleyes2. Am scos-o la capat pana la urma cu nenea , am plecat razand de acolo cu toata paguba! |
Imi pare rau sa aud ce sa intamplat.Urasc tipul asta de oameni...cum a zis si morph, lovesc si pleaca :-j, probabil persoana in cauza are antecedente.Bine ca nu a fost mai grav, sa te bage la cheltuiala mai mare.Capul sus si incearca sa-i faci 2-3 poze la masina sa vedem si noi:(.Bafta.
|
Imi pare rau pentru cele intamplate:sad::sad:. ce faci schimbi stopurile? sau tot pe original pui?
|
mooooov !!
|
Quote:
Am sa pun tot unu stock dupa care urmeaza si stopuri, am alte prioritati acum... |
3 Attachment(s)
Lasand supararile la o parte ... am ceva sa va arat:) Ce parere aveti?:D
Le-am primit azi si sunt pentru ala micu alb:) |
Bine ca toti va luati pedale...:oops::oops:
ei LAS ca'mi iau si eu :)) ...de bicicleta >:) Is misto ma!!! Nu's colantate, right? :)) |
Quote:
Am si arcurile -60 mm fata, mai trebuie spatele! Daca are cineva sau vede de vanzare tot -60mm va rog sa ma anuntati!:twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:58. |
- Copyright 2026 4Tuning