![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Foarte frumoase! Imi place cum au iesit:). Sa le stapanesti sanatos.
|
M-am uitat prin colectia ta si ai niste machete foarte frumoase ! pozele sunt pe masura
|
Asadar, "daca ma trage Politia pe dreapta" sunt in "regula"... Bbuhahahaha Nu esti deloc in regula ! Cu rovinieta ce faci ?? :lol: Parca vad: "Rovinieta electronica face noi victime: un Megane Sport si un Megane MTK Vampire" :)))
Arata frumos cu numerele, poate pe viitor o sa fie toate inmatriculate :-) |
Cat mai costa inmatricularea ? :))
ps: pe ce hartie le-ai printat ? |
Quote:
Este foaie autocolanta,in schimb imprimanta nu m-a ajutat mai deloc. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Merci maestre Racer21, mai inmatriculez machetele Porsche si cam atat, restul "default". :evil_laug Quote:
Este hartie autocolanta, nu au iesit f. stralucit... :???: |
6 Attachment(s)
pozele astea am zis ca vi le-am aratat, dar de fapt confundasem cu pozele de la battle...
poze la o chiftea :)))) |
Ce mult mi-a placut BMW-ul asta cand l-am primit in 2001 cadou de la SAB 2001(Salonul Auto Bucuresti pentru necunoscatori)!:D
E realizat superb,in special motorul,iar vopseaua face toti banii,ramane in continuare una dintre machetele mele preferate din colectie la scara 1:24:D:lol: |
Ca de obicei Radule..in poze apare o macheta ca scoasa din cutie..superba man:!:
|
Si mie mi-a placut mult macheta aceasta, era o prezenta exotica in seria Bburago. A fost prima bburago care avea discurile de frana reprezentate, chiar daca erau cat janta.
|
imecabila macheta si poseda o culoare foarte frumoasa si foarte vie.nici nu ai zice ca are o varsta de 15 ani...felicitari fiindca ai reusit sa o pastrezi in starea asta:!:
|
Multumesc dragi colectionari.
Macheta intr-adevar a fost una buna pe vremea cand a fost scoasa, cu anumite elemente/parti componente bune pentru vremea respectiva. Insa, este doar o macheta statica slabuta si net inferioara modelelor actuale din generatia noua. Asadar, o chiftea :))) Am pus-o mai mult pentru ca am pozat-o afara si mi-au placut pozele. |
1 Attachment(s)
Acum ceva timp, pt. macheta asta am batut 180 km dus pana la o statie Peco din Sibiu, cand am ajuns la destinatie se cumparase. :shock:
In sfarsit, azi al luat-o. |
Foarte frumoasa aceasta macheta astept prezentarea:D.
|
Quote:
Zgarcitule, la Buzau nu veneai ca erau 150 KM dus.:lol::lol::lol: Asteptam sedinta foto. |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
true-true! Pai sa stii ca puteam face o plimbare pana la Buzau... nu-i prea traziu nici acum. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:08. |
- Copyright 2026 4Tuning