![]() |
Re: Machetele mele - VENOX
Cobra e bestiala! De mult vroiam sa o vad (de atunci cu concursul), imi pare rau de descalificare, pentru ca macheta asta facea concurenta serioasa S-ului Jada a lui Catalin, care a castigat!
Felicitari prieteniei tale pentru machetele astea superbe care ne incanta ochii;-) |
Frumoasa cobra si foarte reusite si pozele. Jantele o prin de minune :)
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Iar pentru azi: '40 Ford (1/64) Hot Wheels '70 Plymouth Roadrunner (1/64) Hot Wheels |
Faine faine, numa vad ca nu ai facut ca mine sa faci rotile negre cum e pe carton ;)
|
Faine astea doua, cel mai mult imi place '70 Plymouth Roadrunner.
|
Dragute astea doua, le am si eu si imi plac foarte mult, in special RoadRunner-ul. Fa acum te rog o poza de grup cu seria Muscle Mania, acum ca o ai pe toata;-)
|
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Continuam cu prezentarile: '57 Plymouth Fury (1/64) Hot Wheels - T-HUNT Trabant (1/58 ) Maisto |
Acum imi dau seama cate TH-uri mi-au trecut prin mana:) si Fury si multe altele...frumos fury:) Dar trabantul e demential :D
|
Bossule ce-ti dau io tie pe Fury ala ca is "furios" ?! :)))))
|
Foarte tari, Trabantul imi place enorm! De unde l-ai luat?
@DS: Sefule, eu am doua Fury, poate iti dau unu! Vlad are numai una si nu cred ca ar da singura bunatate;-) Lasa-mi PM cu ce dai la schimb... |
ce tare e trabantu....nu stiam ca face si maisto....de unde l-ai luat?
|
Trabant! Foarte tare! vad ca tot in cutie ti TH :-P
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Frumoase amandoua, mai ales trabantul :lol:.
|
12 Attachment(s)
Quote:
Azi, fiindca v-a placut Cobra prezentata mai devreme, voi mai prezenta una, mai mica de data asta alaturi de un Corvette: Classic Cobra Birthday Edition(1/64) Hot Wheels '69 Corvette (1/64) Hot Wheels |
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning