![]() |
Re:
Quote:
Ms de urari! |
Pe zapada nu pot spune ca ma tenteaza foarte tare sa vin in bucuresti. Normal ca asteptam sa se duca zapada.
|
venim cu mare drag la bucuresti. :shock:
|
in primavara era vorba...
in primavara nu-i problema, mergem unde e nevoie :wink: |
vezi sa nu reduci viata motorului la doar 20.000 de km dupa marea surpriza, k au mai patit-o si altii...
era doar un sfat, iti urez succes... :wink: |
>:D< mi dor de zapada, dc nu pot pune filmulete de la intalnire? :((
|
Re:
Quote:
Oricum, era ceva profesional, de la Abt. |
avem un majorat in crazy drivers :)
un majorat.. azi am implinit varsta de 18 ani pe care o astept de mult... chiar ma gandeam cum a trecut timpul. am terminat si scoala de soferi. urati=mi bafta la sala si traseu. o sa aveti inca un membru major si cu carnet ! :peace: :bunch:
|
La multi ani!!!!!.......bafta la examen :wink: ....stim ca o sa reusesti :lol:
|
La Multi Ani cu Saaaanaaatate sa iti dea Domnu' tot ceti doresti zile senine si rezervoare pline :lol: .....La Multi ani sa traiesti .....!!!!!!!! Sa ai parte de masina buna si benzina buna (cu cifra octanica cat mai mare) :wink: .....si la cat mai multe liniutze castigate :D ....Clubul Crazy Drivers iti ureaza un sincer La Multi ani!!!!!!!!
|
La Multi Ani! :drunk: si multa bafta! 8)
Trebuia sa anunti si tu mai devreme majoratul.. poate apaream cativa p`acolo ;) |
sal
da.. trebuia. dar ma revansez la prima intalnire. . lazile de bere :) :drunk:
|
felicitari, sa iei cat mai repede permisul, si ni te alaturi la start :wink:
la multi ani si toata bune, cate sunt, la tine sa fie :wink: |
sal
va multumesc frumos... eu sunt cam asa.. :drunk: .. ca in seara asta.. iese iuresh :)
|
o sa mai fie un \"majorat\"(daca pot sai zic asha, da cuvantul asta nu se potriveste ) plus ziua mea de numele mic. sapt viitoare. una dupa alta. 6 dec si 7 dec. nu o sa ma imbat. daca vretzi putetzi sa venitzi, sa ceretzi ceva de baut. nu stiu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
- Copyright 2026 4Tuning