![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
16 Attachment(s)
Ma bucur ca va plac pozele:D Macheta, poate am exagerat, este bine realizata, dar nu poate fi comparata cu un Bburago Italy! Are lungimea de 18 cm si latimea de 8 cm!
Pentru azi: Porsche 911 (997) Carrera S 1/24 Cararama-Hongwell Se deschide totul la ea, are interior realizat destul de bine si inca un plus ar fi faptul ca discurile de frana nu se rotesc impreuna cu rotile. Un mare minus este realizarea motorului si nici directia nu este facuta mai bine. Dar... per total este ok, meritandu-si banii;) Plus 2 poze impreuna cu Alpine-ul:-P |
Frumoase poze... din nou prea frumoase pentru tartaboanta... :)))
|
Vad ca ai gasit locatia si ti bine de ea ;). Bravo, faine poze!
|
Super poze, iar macheta arata mai bine in natura decat in cutie cum am vazut-o eu.
|
Quote:
|
frumos tare 911.
|
Foarte frumos Porschele :X si pozele sunt bestiale :D Mai asteptam :)
|
11 Attachment(s)
Va multumesc tuturor pentru aprecieri:hug: Ma bucur ca va place atat macheta, cat si pozele!
Azi, o miniserie din colectia Renault Toys: Les P'tites Mythiques Este compusa din 3 modele clasice de Renault: Renault 4CV (1946) 1/54 Norev Renault Dauphine (1956) 1/54 Norev (de departe dea mai bine realizata dintre cele 3) Renault 4L "Quatrelle" (1964) 1/54 Norev |
Foarte dragute astea mici. Arata chiar bine si e frumos sa le ai in colectie pentru ca sunt mai rare fata de ce se gaseste prin magazine.
|
foarte frumos Renault-ul Dauphine, desi nu sunt fan modele vechi, acesta insa mi-a placut dintotdeauna, poate pt ca il vedeam destul de des pe strazi inainte de '90!!!
|
Foarte frumoasa serie! Intr-adevar, cum zicea si inchains0, Dauphine e masina care iti trezeste amintiri. Un vecin al meu avea una pe care nu o mai folosea si ne lasa sa ne jucam in ea cand eram mici. :D
|
Oh ! La ! la ! Superbe piticaniile !!! Am si eu una : Renault Dauphine Police :D
|
Wow ! M-ai dat gata cu ultimele 3 Renault-uri !... fara sa exagerez, imi plac foarte mult, mai ales Dauphine - bunicul meu a avut unul, daca as gasi unul la 1/18...
|
Chiar super astea mici, vad ca ai strans ceva Norev ;)
|
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
@enDzo: Exista Dauphine 1/18 de la Norev;) Quote:
Pentru azi, o premiera pe aici: 2009 Nissan GT-R 1/43 Bburago China Model pe 2010, care a fost in blister nou. Calitatea este tipica Bburago China(nici..., nici...), iar cel mai mare minus sunt rotile! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning