![]() |
Re: Masini scumpe din Oradea
Cum zice Bogdan_mb...daca nu a fost luata din pasiune ne-am bucurat degeaba...
Si chiar nu inteleg: daca ai o masina "fainuta" de ce nu ai vrea sa ti se stie numele...bine, nu neaparat numele, ca pe la noi numele = patronu` de la ******... |
din cauza discrepantei sociale din RO, de multe ori apare invidia si implicit desene cu cheia pe masina :| tzara asta, vaisamar... si pe de alta parte, daca iti iei ceva mai deosebit (eventual mai scump) eu sunt de parere ca ti-l cumperi pentru tine, pentru fericirea ta, nu sa te afirmi in fata altora deoarece cea din urma se numeste snobism ;)
anyway, daca se vinde gt-r-ul sper sa ajunga pe maini bune |
Cum zice bogdan ii vorba de invidie chei cuie si alte chestii zgariate , stie el la ce fac aluzie. Mai bine sa nu stie nimeni nimic. Pentru ca in ziua de astazi daca iti cumperi o masina mai de doamne ajuta inseamna ca esti mare smecher "si trebuie sa il ard pe fraier" ca el are si eu nu am chiar daca el nu se lauda cu nimic. smf in gura lor de fraieri
|
pai GT-Rul este sigur cumparat pt a fi revandut si nici intr`un caz pentru pasiune,apartine celui care are Rezident Luxury Gallery de pe Castanilor,acolo puteti vedea o gramada de masini cu preturi de 6 cifre,printre care si R8`u albastru inauntru in showroom,cel inmatriculat cu nr. PPI,oricum,cine va cumpara o masina de acolo nu poate sa fie decat pasionat...
Bogdan...tare rau semnatura... :) :) :) |
@ dabotta
asta e, sunt multi invidiosi, dar nu te supara...cind il vad pe ala cu "m6"-le ca iese din OMV cu doua telefoane de aur si lanturi de ii sta tricou la 30cm de piept, aici numai e vorba de invidie, in caz-ul asta sunt fericit ca nu sunt asa. in caz din ala e vorba de image si grandomanie. dar aia nu inseamna ca sunt toti la fel, care au ce au! dar in fine, l-am vazut si eu acest GT-R, foarte fain. am mai vazut cind am fost in oras si un murcielago lp-640 |
continental gtc cabrio de ceva timp si mai nou 997 turbo ;)
|
Am vazut si eu azi Murcielago-ul. Depasea in relanti niste masini..
|
LP`u nu ii cuma PST`u a lui POMPI ? iar acel Continetal GT Cabrio ii tot Luxury Rezident
|
pe strazile din Oradea se regaseste si un cayenne magnum care sunt foarte frumos
|
3 Attachment(s)
Porsche Cayenne Magnum 2008 - 400 hp
|
Ah, l-am vazut intr-o seara pe langa piata rogerius, facea cateva ture...foarte tare :D
|
Mama mama dar ce sunet are...
|
in pricipiu s-a anuntat un asemene bolid si la mine pentru ceva multimedia ce e mai interesant e ca are 580 de cai si biturbo :) daca am fost pacalit si eu va pacalesc dar cica e a cuiva tare care nu are de ce sa nascoceasca :)
|
Ferrari California cu nr rosii de Buc. in zona Teatrului. Nu stiu daca e "consatean" sau vizitator, dar masina e superba
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:22. |
- Copyright 2026 4Tuning