![]() |
Re: Comanda Model Car World
Salutare, treceti-ma si pe mine pe lista va rog!
|
BH07FAF
Brabus NECROPHORUS Gica cristianes pe langa transport(5€ de persoana acum), sa nu uitati sa luati in calcul si 10 ron comision Promo |
vreau si eu una 1/24 dar : unde depun banii?
asi dorii http://www.modelcarworld.de/relaunch...88&language=de golf 5 asta.. dar e din fier sau din plastic la 10 euro ?:)) |
Quote:
banii se vor depune intr-un cont care va fi anuntat cel tarziu miercuri seara, in momentul in care se termin "inscrierile" |
Ok, ma bag si eu :-) O sa-i trimit lui Promo un PM, deci puteti sa ma puneti si pe mine on the list.
|
BH07FAF
Brabus NECROPHORUS Gica cristianes Racer21 aerox4ever suntem in grafic. sper ca din 7 sa nu ramanem 2-3 :) |
Quote:
|
Deoarece se apropie sarbatorile de iarna si aceasta este comanda pentru Craciun.M-am gandit ca poate mai doresc si altii sa comande cate ceva,asa ca am facut theard sticky.Acesta va fi sticky pe durata comenzii.:D
Bafta la cumparaturi baieti! |
2 persoane din 7 pana acum....
in principiu daca nu sti sigur cate sunt nu pot face calcul... mai asteptam..... |
ma bag si eu cu un model...
|
Mă bag şi eu cu un 1:18, dar am o întrebare, transportul se împarte la numărul de machete sau toți plătesc la fel chiar dacă unul cumpără una și altul zece? Transportul de la tine la noi se plăteşte tot odată cu acel avans în care intră banii pe machetă, transport până în ţară şi comisionul tău?
P.S.: Sper că din aceştia care ipotetic vorbind am fi nouă, nu se retrage nimeni, că nu-i frumos.:-P |
Quote:
|
Până acum s-au înscris următorii. Să sperăm că vom rămâne cât mai mulţi. :???:
BH07FAF Brabus NECROPHORUS Gica cristianes Racer21 aerox4ever Tako Sergini0 Promo, ai PM. |
salutare
am dat pm si eu de vreo 2 zile, asa ca e batut in cuie :D |
Comanda Model Car World
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning