![]() |
Re: Delta Speedline Challenge 3 - AMANATA pt. 25 Octombrie 2009
Quote:
|
felicitari baietilor de la Tulcea pentru organizare!!!a fost foarte frumos.PowerTeamBuzau va fi prezent la start si la editia cu nr 4!
|
2 Attachment(s)
Frumoasa cursa , se vede evolutia .
In curand de la mine o serie de poze momentan 2 bucati ca exemplu :twisted: |
O parte din filmulete puteti gasi si AICI
|
Felicitari si din partea mea, a fost un show f reusit, masini f performante, f.interesante si cursele de motociclete8)
Si mie mi-a placut cel mai mult ursuletul bleu(MOM), f impresionant cum a recuperat si a depasit la prima lui cursa cu Impretza neagra..:shock:8)..are cineva acea filmare? In primavara sunt sanse f mari sa particip si eu cu Gordina care atunci va fi pregatita corespunzator pentru acest gen de eveniment;) Inca odata multe felicitari si bafta la urmatoarea editie:-) |
Quote:
|
A fost frumos. Singura mea parere de rau a fost ca al meu Mini a fost dead stock si n-am putut sa emit pretentii absolut deloc. Dar astept primavara sa vin cu muschii umflati. La mai bine.
|
organizarea a fost 98% ok.mici probleme au fost la cronometrare...........dar per total a fost o cursa reusita.concluzia este ca baietii au organizat un eveniment foarte reusit(cu aceasta ocazie FELICITARI)si ca la anul in editia a 4 a vom fi prezenti!felicitari si concurentilor care au investit timp,bani si nu in ultimul rind pasiune pentru modificarea masinilor!:DNE VEDEM LA EDITIA URMATOARE
|
La mine plecarea a fost cu peripetii.
Am trecut prin Tulcea unde m-a oprit politia cu binecunoscutele :folie,stopuri,tobe, unde-i talonu` . Am scapat cu ajutorul unei prietene. In Giurgeni aceeasi prietena a ramas fara permis pe 90 de zile :( Ieri nu am apucat sa ma pun la start decat de 4 ori si am mai avut si numarul 13 pe masina :) Oricum evenimentul a fost o reusita per total.Felicitari organizatorilor. |
Quote:
|
bine bobiiiiiii xD
|
Se pare ca Tulcea ramane cea mai valabila locatie de curse 400m :)
ne vedem in primavara? :D |
A fost tare cursa! sper in primavara sa fie si editia a-4-a,dar data viitoare vin cu cutia facuta:)) k eu din 5 incercati odata imi intra cum trebuie a-2-a:D
|
Finalele de la S6 le-a filmat cineva?
|
Quote:
Multumim tuturor celor care au participat la acest eveniment si promitem ca la urmatorul o sa fie muuuult mai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2026 4Tuning