![]() |
Re: Fiat Bravo
Cred ca stie Bau (vw loverul) raspunde mai nemernicule :D
|
Quote:
|
mai bine luati direct un hgt decat sa va complicati atat
|
daca o are inscrisa mai bine schimba motorul ;)
|
cat mai dai pe motor , manopera , rar , iti vinzi masina asta , mai pui ceva , si iei direct hgt care vine de la mama lui in configuratia asta . + ca are frane mai bune , si alte cateva maruntisuri in plus .
|
si la hgt ii pui motor de coupe 20vt
|
Nush ! Ar fi ceva ! dar am ceva modificare pe masina care am investit de-a lungul anilor Si nu vreau sa o arunc asa repede ! :D Am multe amintiri placute :X Si momente placute :X
|
salut caut si eu dak stie cineva un suport de motor 1,8 16v gt, mai exact ala de sus care este prin pe oala din dreapta .....dar ma intereseaza cu toata prinderea , care vine pe blocu motor ..... deci suportu mare de pe bloc pana pe oala dreapta
|
Quote:
|
Salutare,
Modelul la care ma refer mai jos este T-jet Sport. S-a interesat cineva daca se pot schimba componente de genul (si daca a gasit cu ce si de unde) : turbina,intercooler,bujii,ambreiaj,cutia de viteza si de ce nu alt motor mai mare si mai performant! Componentele sa fie exclusiv pt modelul de masina,nu universale ( mai putin motorul- nu cred sincer ca s-a interesat cineva sau ca a gasit ) Eu unu ma gandesc tot mai mult sa schimb,daca se poate motorul meu cu unu de 2000 turbo Ideea e urmatoarea : ce se potriveste ?! Motorul ar trebui agreat de catre Fiat,ar trebui sa fie din concern??? Pana acum i-am pus un BOV de la Bonalume ( http://www.bonalume.com/ ) si un kit de inductie de la Forge MotorSport ( http://www.forgemotorsport.co.uk/con...oduct=FMIND011 ) In total m-a costat 2800 Ron cu montaj cu tot (piese comandate la RacingNick si montate la X-Motors-aceeasi corner ) Frane am gasit si o sa o echipez curand cu EBC GreenStuff plus alte discuri ventilate,rizate si perforate tot de la EBC. Sa stiti ca m-am gandit sa o plimb putin pe afara pt un tuning de calitate. Limita mea de cai ar fi undeva pe la 200hp;si as fi dispus sa bag cateva mii bune pt asta;inclusiv pistoane forjate sau scobite pt marirea cilindreei,alte injectoare,alt... alte ... , ..., sunt multe componente care se pot schimba intr-un motor.Intrebarea e unde si cu ce? m-ar ajuta niste linkuri si pareri. Pentru chiptuning o sa optez pt SKN. Astept pareri! ... Pareri pertinente si im... pa pa ... |
Quote:
|
Quote:
te bagi in seama vw lover ? >:P :))) vezi poate mai raspunzi si tu pe mess |
Salutare...stie cineva de unde pot sa fac shi eu rost de o cutie de Bravo 1.2 16 V motor de 59 de kw...an fabr. 2000 sau 2001? sau macar dak se potriveste vreo alta cutie pe motorul pe care il am eu? astept reply...orice..ms
|
Quote:
si la dezmembrari....prin dobrogea...doar sa ai noroc mare sa gasesti... |
nu ma ajuta si pe mine nimeni?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:57. |
- Copyright 2026 4Tuning