Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Focsani (https://forum.4tuning.ro/610-focsani.html)
-   -   Intalnirile Membrilor 4tuning Vrancea (https://forum.4tuning.ro/610-focsani/142931-intalnirile-membrilor-4tuning-vrancea.html)

vn-61-xxl 31-10-10 02:22

Re: Intalnirile Membrilor 4tuning Vrancea

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3771358)
offf...xxl...e bine asa?:)

fb asa sonny :)) knd....vii aksa;))?

johnsonxxl 31-10-10 11:36

Quote:

Originally Posted by vn-61-xxl (Post 3771380)
fb asa sonny :)) knd....vii aksa;))?

ce rau e xxl asta :)):))) :twisted:

Sonny™ 31-10-10 12:01

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3772072)
ce rau e xxl asta :)):))) :twisted:

da e rau tare...bah XXL nush cand vin ca am o gramada de treaba pe aici si na...in viitor o sa vin..;)

jipianu 01-11-10 16:50

:idea::idea::idea:ca toot vine iarna acum si se cam termina sezonul facem si noi o intalnire macar acum cat mai e vremea catusi de cat decenta????
Chiar daca la noi nu s-a reusit mai niciodata sa se faca o inalnire mai mare , excludem cele 2...3 iesiri din cate imi aduc eu aminte cand se dorea a se infiinta filiala Inferno Motorsport Focsani.
Haideti sa aratam ca se poate si la noi... o mica plimbare seara in weekend cu totii nu cred ca ar deranja pe nimeni ba chiar ar fi frumos.

Masini avem catusi de cat cateva si pe zi ce trece vad ca mai apare cate o masina frumoasa si potenta prin oras fie ea Bmw, Opel, VW si altele.

Nu inteleg de ce la noi NU SE POATE ca in alte parti.:idea::idea::idea:

fisan 01-11-10 18:10

Quote:

Originally Posted by jipianu (Post 3775702)
:idea::idea::idea:ca toot vine iarna acum si se cam termina sezonul facem si noi o intalnire macar acum cat mai e vremea catusi de cat decenta????
Chiar daca la noi nu s-a reusit mai niciodata sa se faca o inalnire mai mare , excludem cele 2...3 iesiri din cate imi aduc eu aminte cand se dorea a se infiinta filiala Inferno Motorsport Focsani.
Haideti sa aratam ca se poate si la noi... o mica plimbare seara in weekend cu totii nu cred ca ar deranja pe nimeni ba chiar ar fi frumos.

Masini avem catusi de cat cateva si pe zi ce trece vad ca mai apare cate o masina frumoasa si potenta prin oras fie ea Bmw, Opel, VW si altele.

Nu inteleg de ce la noi NU SE POATE ca in alte parti.:idea::idea::idea:

de ce nu:d HAIDETIII

johnsonxxl 02-11-10 15:17

am fost cam mereu..mie ca iar ne trezim cativa...

sonnic54 03-11-10 19:40

daca va hotaratii scrieti aici ..

ravy09 10-11-10 12:56

km 25 ?? :))
lasand gluma la o parte, daca stabiliti o zi si o ora, anuntati aici cum a zis si geo.. :)
@john.. noi mereu am fost deschisi la intalniri de genul asta, si mai mereu prezenti.. deci hai sa vedem daca se poate..

johnsonxxl 10-11-10 14:09

Quote:

Originally Posted by ravy09 (Post 3800679)
km 25 ?? :))
lasand gluma la o parte, daca stabiliti o zi si o ora, anuntati aici cum a zis si geo.. :)
@john.. noi mereu am fost deschisi la intalniri de genul asta, si mai mereu prezenti.. deci hai sa vedem daca se poate..

nu mai mereu ci mereuu :)))

vn-08-nen 15-11-10 11:05

daca aveti nevoie de sedinte foto / video puteti conta pe mine . am trecut sambata prin crang pe la 6 dupaamiaza , am crezut ca e johnsson pe acolo , avea la status ca e in crang , dar nu l-am gasit ! am fost cu bora ... in fine

uskt2005 15-11-10 11:27

edit........

johnsonxxl 15-11-10 13:31

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 3813720)
daca aveti nevoie de sedinte foto / video puteti conta pe mine . am trecut sambata prin crang pe la 6 dupaamiaza , am crezut ca e johnsson pe acolo , avea la status ca e in crang , dar nu l-am gasit ! am fost cu bora ... in fine

s-au inventat telefoanele..suna :lol:

uskt2005 15-11-10 13:36

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 3813720)
daca aveti nevoie de sedinte foto / video puteti conta pe mine . ...

Pune si tu cateva poze de portofoliu sa vedem de ce esti in stare

vn-08-nen 15-11-10 16:54

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3814110)
Pune si tu cateva poze de portofoliu sa vedem de ce esti in stare

Gata sefu ! Acum uplodez ...

Filmuletele sunt pe www.youtube.com/victornenciu !

Pozele le urc aici , nu sunt toate cu masini ...

Pozele le fac cu Samsung GT-S8500 SuperAmoLed technologie Bada , camera foto 5mpx si video tot 5mpx cu posibilitate de a filma HQ la rezolutie pana la 1280x720 Mp4 , 48000kHz , 128Bit ...

Imi pare rau pentru portofoliul meu slab dar nu mi-am facut niciodata portofoliu ! Tin sa mentionez ca telefonul e " tare " pe camera video decat pe foto ... pe foto ies excelent pozele facute cu lumina naturala sau portrete ... asa este el ... are un mare minus si din partea mea , nu am stiut de faza asta cand l-am cumparat ...

vn-08-nen 16-11-10 11:57

3 Attachment(s)
Inca un set de poze ! Sper sa nu se supere TDR pe mine ca i-am pozat pisica :>

All times are GMT +2. The time now is 21:55.

- Copyright 2026 4Tuning