Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - black bmw (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/142777-e39-black-bmw.html)

quze 16-01-11 17:51

Re: E39 - black bmw

Omu e cu capu oricum, m-am mai interesat acum de ele si i-am zis ca mai intra minim 300 in ele, cica in ce domne :lol::lol:

crysty.bobok 16-01-11 18:36

Quote:

Omu e cu capu oricum, m-am mai interesat acum de ele si i-am zis ca mai intra minim 300 in ele, cica in ce domne
Or fi reconditionate si puse la punct ! Oricum eu vreau pe 18 ....

crysty.bobok 17-01-11 11:31

astazi am dat avans pentru folie si un mic polish....

o sa vina asa..
difuzor : folie carbon ,
rama proiectoare : folie carbon ,
ornamente geamuri : negru lucios ,
trimuri interior : folie carbon ,
nari : negru lucios sau folie carbon ..... as vrea negru lucios dar am inteles ca in timp o sa se zgarie ar fi mai bine sa le imbrac si pe astea in folie carbon ?

quick_silver2 17-01-11 14:47

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3993658)

o sa vina asa..
nari : negru lucios sau folie carbon ..... as vrea negru lucios dar am inteles ca in timp o sa se zgarie ar fi mai bine sa le imbrac si pe astea in folie carbon ?

Narile, parerea mea e ca mai bine ar arata in folie negru lucios sau chiar negru mat, in nici un caz carbon.. zic eu,dar e o chestie de gusturi treaba asta.

crysty.bobok 17-01-11 14:57

si eu tot negru lucios vreau ....

cred ca asa o sa le fac ...

all3ex_wly 17-01-11 15:59

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3994247)
si eu tot negru lucios vreau ....

cred ca asa o sa le fac ...

uite cum este cu carbon.e frumos negru lucios.eu d'asta am avut si d'asta am pus.vroiam sa scap cat mai repede de pata aia d ecrom :))

JusT_SaY_BoBo 17-01-11 16:04

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3993658)

o sa vina asa..

dap negru lucios la nari e ce trebuie.
in rest un sfat de la mine ar fi sa pui folie de carbon alba in interior se vede mult mai bine!dar si normala e ok

crysty.bobok 17-01-11 16:35

Quote:

uite cum este cu carbon.e frumos negru lucios.eu d'asta am avut si d'asta am pus.vroiam sa scap cat mai repede de pata aia d ecrom
am mai vazut facute in folie carbon ... arata bine dar parca tot negru lucios vreau chair daca o sa fiu nevoit sa il mai schimb din cand in cand ... + ca ornamentele de la geamuri le fac negru lucios ...

Quote:

dap negru lucios la nari e ce trebuie.
in rest un sfat de la mine ar fi sa pui folie de carbon alba in interior se vede mult mai bine!dar si normala e ok
o sa vad ce folie pun la interior am inteles ca aia alba are un soi de sclipici in ea si nu stiu cum ar arata....

JusT_SaY_BoBo 17-01-11 16:51

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3994530)
am mai vazut facute in folie carbon ... arata bine dar parca tot negru lucios vreau chair daca o sa fiu nevoit sa il mai schimb din cand in cand ... + ca ornamentele de la geamuri le fac negru lucios ...

o sa vad ce folie pun la interior am inteles ca aia alba are un soi de sclipici in ea si nu stiu cum ar arata....

nu stiu de faza cu sclipiciul,eu am vazut si mi s-a parut foarte ok mai ales pentru interior.intra pe site-ul lui brandex ca are el poze acolo cu carbon alb8)

crysty.bobok 17-01-11 17:03

1 Attachment(s)
uite cum arata folia... o sa pun o bucata de forma si vad cum arata la soare... de obicei sunt foarte atent la detalii de genul asta :)

SAX1987 17-01-11 17:34

Nu pune carbon pe grile :D Negru mat e cel mai bine sau chiar si lucios .

Tu ai interiorul gri si nu cred ca va arata bine cu carbonul ala alb !

Hai sa o vedem gata , sunt curios cum va arata !

crysty.bobok 17-01-11 17:45

Quote:

Nu pune carbon pe grile Negru mat e cel mai bine sau chiar si lucios .

Tu ai interiorul gri si nu cred ca va arata bine cu carbonul ala alb !

Hai sa o vedem gata , sunt curios cum va arata !
Negru lucios o sa fac grilele !

la interior inca nu m-am hotarat ce pun .... alb sau negru ... si albul ala se asorteaza destul de bine cu interiorul gri ...

crysty.bobok 17-01-11 18:19

8 Attachment(s)
O mica modificare la husa de capota ! ....

JusT_SaY_BoBo 17-01-11 20:11

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3994857)
O mica modificare la husa de capota ! ....

arata bine tare!uitasem ca ai interiorul gri.te hotarasti tu la fata locului la culoare!intradevar are dreptate sax nu stiu cum ar veni griul cu alb:oops:

crysty.bobok 17-01-11 20:19

Quote:

arata bine tare!uitasem ca ai interiorul gri.te hotarasti tu la fata locului la culoare!intradevar are dreptate sax nu stiu cum ar veni griul cu alb
o sa vad acolo ce si cum fac... sa nu uitam totusi ca scaunele si banchetele sunt negre ... cu toate ca pe viitor voi pune gri ...

All times are GMT +2. The time now is 14:01.

- Copyright 2026 4Tuning