![]() |
Re: Slobozia diverse
azi ma duc sa alimentez la rompetrol cu efix 95 sa vedem daca mai face
tot din ciclul d'ale sloboziei: sambata seara in timp ce eu imi plimbam galbioara prin oras ma trezesc la trecerea de la zahana cu o tanti care gesticula de mama focului la mine si striga "taxi ... taxi" =)) si tot din ale sloboziei: tot sambata seara in lipsa de altceva bun de facut am scos la sosea mica bestie rosie si am inceput sa provoc la liniute (pe 200 dem evident ca mai departe n-o mai vedeam) toate masinile care veneau de pe varianta si intrau in oras :)) surpriza maxima era cand vedeau cum pleaca de langa ei mica bestie ... singura masina care a putut sa stea bot in bot cu a mea a fost sheptaru' lui sorin ... 740d ... asta e ce sa-i faci ... |
si a mea face la fel la relanti. da in nas cateodata la accelerari mai bruste. folosesc premium95 daia de la Petrom. efix am mai bagat si eu ceteodata de la ograda si tragea mult mai bine. astept si parerea ta despre efix.
|
taxi taxi=)))cat ai tarifu la km?:)))da la plecarea de pe loc?:)))))=)))
|
sincer sa fiu ... daca era mai tanara as fi luat-o ... dar sigur a doua oara nu mai punea piciorul intr-un "taxi" ca al meu =))
|
cred ca dupa primul viraj se dadea jos :))))
|
Re: Prezentarea masinilor si membrilor 4Tuning Slobozia
3 Attachment(s)
Quote:
|
am vazut zilele astea foarte multe masini cu parasolar de la Anonymous Motorsport, sa infiintat cumva o filiala in oras? Din cate stiu eu nu!!
Ce se intampla? |
auziti...daca mi a facut scurt la intrarea aia pt bricheta si acum nu mai primeste curent....mi s a ars o sigurantza?sau poate sa fie altceva?:|...(masina e un logan)
|
eu zic ca e o siguranta altceva ce poate fi?
|
siguranta arsa ... vezi pe panoul din stanga de pe bord
|
aha!multam:)!
|
cine dispune de o camera buna il rog sa o aibe la el vineri seara la intalnire, vreau sa facem cateva poze la masini pt un eventual articol in revista 4 tuning.
|
Re: Prezentarea masinilor si membrilor 4Tuning Slobozia
hai ca poti ...
keep the good work |
aseara a fost liniste in oras, va pregatiti pentru intalnirea din seara asta?
|
maine ma pregatesc. o spal. ii schimb un proiector ca a luat apa si ma duc sa lipesc ceva p ea :D. poate si un set de capace vopsite putin. sa vdm, mai ales k e si prima mea aparitie (am emotii :rolleyes2)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:49. |
- Copyright 2026 4Tuning