![]() |
Re: Urs M50 Turbo vs +-400 cai
Quote:
|
Cat Despre Wpp { Masina} Imi Place Cum Trage Dar Se Pare Ca Inca Nu S-a Dat Cu Alta Masina Din Aceeasi Categorie....alt Urs 2,5 24 Valve Turbo..............??????????????????????????????? ??????????????????????????? sa nu se inteleaga gresit ............pt asta am ras nu pt faza cu czr-u!!!!!!!!!!!!
|
cateodata e bine sa privesti si partea neagra a lucrurilor si sa iei in calcul cel mai rau scenariu posibil
wpp il consider un prieten si nu ma deranjeaza deloc dak din mers sau dupa loc ma va batea knd voi avea setari finale pt masina makr sa-l mai bata cineva din mers,inafara de mtj :) |
Quote:
DAR CE SE INTAMPLA CU WPP CA A INCEPUT SA REFUZE PROVOCARI...OARE A RAMAS FARA MIERE SAU L-A PACALIT VULPEA SI A RAMAS FARA COADA:lol: |
Quote:
Esti praf bai baiatule.....am inceput sa refuz :lol::lol::lol: tu ce plm ai facut cu bohu si ai ajuns sa zici ca ai vandut motoru si asta e, ma faci sa rad. Eu unu am refuzat o pierdere de timp:-) Avand in vedere ca nu s-a anuntat vreun m50 turbo nu stiu ce rost are sa pretinzi ca nu trage bine, sa apara si discutam dupa!!!!! P.S. Sa hiberneze mult si bine ca oricum din partea ta nu ma astept la nimic |
Quote:
|
nu vreau sa ma bag ,dar nu e frumos sa va certati
wpp e fair play si nu a zis k m-a batut,stie si el k pe 400m si pe setarea aia nu ma prinde eu sunt prieten si cu wpp si cu nht si cu bohu...nu e frumos dak e o masina mai tare... sa iasa ! |
Quote:
CAT DESPRE BOHU...NU INTELEG CARE E PROBLEMA TA CA AM VANDUT EU MOTORUL..... CAT DESPRE TINE ......NU INTELEG DE CE TE AGITI CA TE-AM BATUT SI PE ASPIRAT SI PE TURBO {MASINA MEA} SI RECUNOSC CA MA-I BATUT SI TU CAND ERAM PE ASPIRAT...DECI EGALITATE:lol::lol::lol::lol: EU ZIC SA NU MAI SUFERI ATAT DE MULT CA TE INBOLNAVESTI DE INIMA:lol::lol:SI VREAU SA VEZI NR MASINII MELE DIN SPATE :lol::lol:TARANE |
si daca vrei pune 5000 euro si ne dam si vedem dupa aceea
cine e praf:lol::lol::lol::lol: |
Quote:
Cu WPP-ul am inteles cum sta treaba,dar pe tine cat de rau te bate MTJ-ul???Nu de alta dar sunt oarecum curios. |
""""""""Avand in vedere ca nu s-a anuntat vreun m50 turbo nu stiu ce rost are sa pretinzi ca nu trage bine, sa apara si discutam dupa!!!!!"""""""""""""
nici nu am pretins ca nu trage masina...dar se pare ca esti putin chior:lol::lol: |
Quote:
|
Bhei va certati degeaba!
Momentan masina lui WPP merge si merge al dreaku de bine!Ce e adevarat e adevarat! Cand mai ies masini o sa va dati si o sa vedeti rezultatul - momentan a batut masini ft ft tari si nimeni nu poate contesta nimik! Bravo mah WPP-ule - la mai mare |
Pt. nht, pacat ca nu pot sa iti dau ignor pe topicul asta asa cum am facut in yahoo.
Chiar nu inteleg care e problema ta, chiar te afecteaza asa rau ca imi merge masina cum merge si ca eu refuz lumea si fac ce fac, acum pe bune care e faza. P.S. Daca ai de gand sa vorbesti aiurea sau sa urat mai bine nu mai posta, daca ai vre-o problema ai nr. meu |
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
- Copyright 2026 4Tuning