Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

dexter_20 12-07-06 22:23

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Asta asa este, dar cand pompa de snge spune altceva? Atunci trebuie sa intervina creierul si sa zica....STOP si NEXT.Dar e mai greu inceputul.

accord2.0ex 13-07-06 11:26

oameni buni... am inteles! tiu c trebuie sa fac... e totul ok! merci mult pt sfaturi si incurajari!

needBrain 13-07-06 18:04

Quote:

Originally Posted by accord2.0ex
oameni buni... am inteles! tiu c trebuie sa fac... e totul ok! merci mult pt sfaturi si incurajari!

opaaa,asta parca e primu post in care s-a schimbat tonalitatea,bv bv ;) asa-mi place

acum esti in "vraja" dar stai sa vezi ce misto o sa fie cand o sa-ti treaca,o sa te schimbi destul de mult,o sa observi nesti lucruri care nu le observai inainte la fete

mi-a zis mie cineva odata ca toti ne ardem cel putin o data in viata...dar toto raul spre bine ;) asta daca stii sa profiti de greseala care ai comis-o si nu o vei mai repeta ;)

hai k obs ca poti(daca vrei) asa ca,io zic sa vrei mai mult ;)

Cosmin255 14-07-06 15:54

M-am despartit si eu astazi de prietena mea , dupa o relatie de un an de zile.....am spart toate vreo 10 scrumiere si vreo 10-20 de pahare de nervi.....sa ma ia dracu

bluey 14-07-06 16:25

Quote:

Originally Posted by obrazNICK
M-am despartit si eu astazi de prietena mea , dupa o relatie de un an de zile.....am spart toate vreo 10 scrumiere si vreo 10-20 de pahare de nervi.....sa ma ia dracu

Sa vii sa te lipim :))
Si sa-ti facem cunostinta cu persoane cu probleme muuuult mai mari.
Crede-ma ca ajuta enorm sa vezi pe unu care o duce mult mai rau ca tine .

dexter_20 14-07-06 16:40

Quote:

Si dracu sa fie o tipa mai buna ca fosta si care sa te merite cu adevarat;)

bluey 14-07-06 20:05

Quote:

Originally Posted by dexter_20
Si dracu sa fie o tipa mai buna ca fosta si care sa te merite cu adevarat;)

Sau nu.
Sa fie o femeie care sa ti-o traga al dracu de bine si sa-ti ofere tot ce nu ai primit de la prima.Nu trebuie sa te indragostesti de ea (nici nu ai cum asa repede) dar te va face sa o uiti pe fosta instant...

dexter_20 14-07-06 23:13

Quote:

Originally Posted by bluey
Sau nu.
Sa fie o femeie care sa ti-o traga al dracu de bine si sa-ti ofere tot ce nu ai primit de la prima.Nu trebuie sa te indragostesti de ea (nici nu ai cum asa repede) dar te va face sa o uiti pe fosta instant...

Sa stii k ai dreptate! Eu nu m-am gandit si la varianta asta....Oricum cel mai bine e sa nu se chinuie pe el sa caute raspunsuri la intrebari...k nu se merita.

accord2.0ex 15-07-06 04:03

big problem! :(

Cosmin255 15-07-06 09:09

Cred ca am sa incerc sa ma impac cu ea...

dexter_20 15-07-06 10:57

Quote:

Cred ca am sa incerc sa ma impac cu ea...

Incercarea moarte nu are. Oricine incearca sa se impace cu cineva drag, dar dak ea nu vrea...nu incerca sa o faci sa se razgandeasca pt k nu se merita....vor veni si alltele....

needBrain 15-07-06 13:11

nu pot sa inteleg pt ce va trebuie relatii lungi de la 17 ani.
voi realizati ca mai devreme sau mai tarziu tot va despartiti?
una e o relatie de 2 ani spre ex care incepe cand ai 22 de ani si una e relatia de 2 ani cand ai 17 ;)
la 22 esti ceva mai copt la dovleac si stii mai bine ce vrei si sansele sa mearga mai departe relatia respectiva sunt mai mari
da la 17 ani cand incepi sa simti gustul vietii si a distractiei,NU SE MERITA!
ma uit acuma la unii dintre voi de 18-19 ani cum suferiti pt in urma cu 1 an,1 an si ceva sau poate chiar mai mult ati luat o decizie aiurea
cre ca va era muult mai bine daca nu ati fi avut aceste relatii lungi...nush de ce da am io presimtirea asta ;)

59AFA 15-07-06 13:33

exact..needbrain are dreptate...mare dreptate...cu toate k pur si simplu se intampla sa te indragostesti , nu trebuie neaparat sa vrei...eu asa am patit'o , de atunci m am lecuit :D

needBrain 15-07-06 13:36

Quote:

Originally Posted by 59AFA
exact..needbrain are dreptate...mare dreptate...cu toate k pur si simplu se intampla sa te indragostesti , nu trebuie neaparat sa vrei...eu asa am patit'o , de atunci m am lecuit :D

ms ms

no applause pliz :)))))

dexter_20 15-07-06 14:56

Quote:

Originally Posted by needBrain
nu pot sa inteleg pt ce va trebuie relatii lungi de la 17 ani.
voi realizati ca mai devreme sau mai tarziu tot va despartiti?
una e o relatie de 2 ani spre ex care incepe cand ai 22 de ani si una e relatia de 2 ani cand ai 17 ;)
la 22 esti ceva mai copt la dovleac si stii mai bine ce vrei si sansele sa mearga mai departe relatia respectiva sunt mai mari
da la 17 ani cand incepi sa simti gustul vietii si a distractiei,NU SE MERITA!
ma uit acuma la unii dintre voi de 18-19 ani cum suferiti pt in urma cu 1 an,1 an si ceva sau poate chiar mai mult ati luat o decizie aiurea
cre ca va era muult mai bine daca nu ati fi avut aceste relatii lungi...nush de ce da am io presimtirea asta ;)

MARE dreptate ai! Nu se merita de la varsta asa mica asta o relatie lunga pt simplul fapt ca....sunt sanse mari sa se termine. Am un caz in care el are 19 ani, ea are 18 si au cam 4 ani de relatie.... Acum nuj ce sa zic: caz fericit sau se va lasa cu un reportaj demn de stirile de la ora 17.00? Sa speram k nu k tipul mi-e tovaras.

All times are GMT +2. The time now is 09:50.

- Copyright 2026 4Tuning