Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   intreceri pe strazi (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1372-intreceri-strazi.html)

D_M_X 02-06-05 07:36

corect psycho......si variantra cu mamaia cade ptr ca in primul rand nu ai cum sa faci liniutza printre masini(doar sa fii tampit in sensul de prost) si in a2lea ....e full de politzie.Singura ramane varianta si acolo in cadru restrans.
Apropo vreau sa-i multzumesc tipului cu Cielo alb care sambata seara(in portu tomis) mi-a dat o shansa sa ma fac cu el iar eu in prostia mea am refuzat aceasta onoare

CT-03-ART 02-06-05 08:53

mai rarutz ca e mai dragutz shi in cadru cat mai restrans...foarte restrans...daka se poate doar 5-6 mashini maxim e perfect...

ERY 02-06-05 09:00

eu prefer totusi vreo 30 de masini si in fiecare zi...... :oops:

pav[] 02-06-05 09:01

super.. si daca se poate fara public.. sau fara copii.. e bine art ? 5-6 masini e perfect.. te bagi si tu ca chilotu'-n cur.. poate ca ar fi mai bine sa apara doar aia cu permise.. nu ti se pare normal ? oricum eu nu vin.. ca n-am masina pt asa ceva.. dar poate sunt altii care chiar s-ar baga.. (si nu au 15 ani :roll: )

CT-03-ART 02-06-05 09:09

eu am zis sa fie 5-6 mashini in care sa fie doar shoferii fara sa apar eu...nu ai intzeles ce trebuia...

madfish 02-06-05 09:41

iar incepe vechea discutzie ? :roll: :roll: :roll:

GABBY_ 02-06-05 14:47

zice bine ery in fiecare zi nu ar strica,ca la cat de bolnav sunt eu de masini si de curse nu m-as satura.nu cred ca ar fii chiar atat de bine intr-un cadru super restrans dar nici adunatura cum este in port.daca se faca ceva,sa se faca intre cei ce se cunosc si atunci poate vine ceva lume dar am mai spus nu adunatura.daca se anunta ceva il bagati si pe gabitza in seama :oops: mersi

Psycho 03-06-05 09:13

aoleoo adii .. ai espero si nu t dai cu cielo .. poate iti dadea si o mashina avans .. da si tuh fraier .. trebuia sa faci prima cu el sa il lashi sa te faca .. si la a doua ... cand el sa plece de la start .. tuh sa fii la finish .. sa vedem ce fatza facea :) :shock: :yikes: :weirdface si ii si zici k ai un injector infundat .. bujiile neschimbate .. si benzina proasta .. k altfel poate ii dadeai mai bine .. :)

:weirdface :weirdface :weirdface :weirdface :weirdface :weirdface :weirdface

GABBY_ 13-07-05 17:20

mai nene ,de cand ma tot plimb pe strazi dar nu am mai vazut deloc o ilegala ,la un semafor sau o liniuta mai klumea la iesirile din oras.chiar nu mai au romanii pofta de adrenalina

pav[] 13-07-05 18:46

pacat.. eu chiar fac :D mai bine ca nu ma vede lumea :D daca s-ar putea sa nu ma vada nici politia.. ce bine ar fi :roll:

madfish 14-07-05 02:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GABBY_\"
mai nene ,de cand ma tot plimb pe strazi dar nu am mai vazut deloc o ilegala ,la un semafor sau o liniuta mai klumea la iesirile din oras.chiar nu mai au romanii pofta de adrenalina

ai dreptate .. nu mai vad nici o liniutza de la semafor ... asa spontanta ... :( :( :(

D_M_X 14-07-05 04:06

am dat eu in seara asta singur :) de la stop de la gara(cu ferdinand) spre casa d cult 5 sec si vpr-ul a trecut cu 200 prin cdc ..deci liniii se daau cu unu sau altu sau singuri.....

dogarel 14-07-05 07:07

Si eu am o \"sensibilitate\" pentru bucata Capitol - ss - ... :twisted:

zguby 14-07-05 21:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dogarel\"
Si eu am o \"sensibilitate\" pentru bucata Capitol - ss - ... :twisted:

Eu am sensibilitate pentru bucata SPITALU MARE - VICTORIA :)))) sau FANTASIO - REPUBLICA :)))))))))))

Insanity 15-07-05 16:46

Liniute spontane inca mai sunt garla... conteaza cum abordezi un potential \"adversar\" iti turezi un pik motorul, sau te uiti la femeia lui, sau ii zambesti si te duci cu masina un pik mai in fata, sau ii arati universalul semn :)) etc o groaza de tipuri de abordari, trebuie doar sa o gasesti pe cea corecta si sigur iti gasesti o masina cu care sa te dai la semafor :))
:peace:

All times are GMT +2. The time now is 01:46.

- Copyright 2026 4Tuning