![]() |
Re: E92 - 325 - DJ 89 SMY - New car
am mai gasit o solutie pt a topi zapada dp strada \:D/ o lampa cu benzina de se parleste porcu cu ea=)) sper sa nu dau foc nici unei case
|
Quote:
|
am gasit rezolvarea gata :X daca vineri e zapada multa bag un furtun la robinetu din baie si o topesc cu apa fiarta :X \:D/ i am a genious
|
smiley daca auzi ceva de vreun spoiler fata ca al tau ma anunti te rog
|
sa mi dai add puya123123 pe yahoo :p sunt cu eos si corvette de la 4tuning
|
Din pura curiozitate
poti sami dai eventual raspuns prin PM daca consideri ca na. Cati km are masina ta? Arata f bine |
back from bucuresti , respect baietilor din clubul unknown , respect fetelor de la stand , respect fotografilor , respect hondaru`.toata rusinea celor a caror frustare are legatura directa cu masina. o sa revin si cu poze putin mai tarziu
|
hai smiley cu pozele :X
|
o sa ramana pe maine dimineatza pt ca acum st foarte obosit, ps : ii rog pe cei care au poze cu masina de la expo sa mi le trimita si mie pe smileylove15 sau sa le posteze aici,va multumesc
|
am vazut ca trageau pizdele la el:)) bine bine
|
30 Attachment(s)
gata si pozele :P le multumesc celor care le`au facut , fotografului unknown , razvan,ticu,zayetz
|
Quote:
|
Daca veneam si eu cu masina tot asa se-ntindeau fetele pe capota? :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
na,mai luati o poza, inrest,ce parere aveti de cum a fost expozitia?dinafara de lucru ca premiu la best car a fost luat de un hal de masina?mie unu mi`a placut la nebunie ca toti care isi faceau poza langa o fata se puneau cu curu plin de capse pe capota,dar nah...tzaranu tot tzaran ramane
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning