Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Accidente in Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/13342-accidente-bacau.html)

SFW 07-12-06 20:13

Re: accidente in bacau

Quote:

Originally Posted by Andr3i (Post 652157)
Daca respecta viteza totushi nu se mai intampla sa alunece din cauza carosabilului.... Din cate stiam eu de aia se pun limitatoare de viteza in locuri unde se lucreaza...

Da ma ... eu zic ca are noroc ca a murit, pt ca daca nu il linsati voi ...

La drum nu se mai lucra ... doar ca le-a fost lene sa mai si curete carosabilul ... si au zis ca o sa se curete de la sine ... de la trafic ... de la ploaie ... :evil:

® Al3cS ® 07-12-06 21:27

Gata ma.... k dezgropati mortii de acuma :)) lasatii in pace... Dumnezeu sa ii ierte pe amandoi !!! :(

Bmw_Rulllzzz 21-12-06 16:28

4 Attachment(s)
asta am vazut azi in drum spre piatra neamt. era dupa hemeiusi dupa calea ferata. p.s. pozele sunt facute in graba cu telefonul

Andr3i 22-12-06 02:10

Damn! :shock: :shock: :shock:

mertan 22-12-06 08:37

naspa.... :)

aleks 23-12-06 13:05

urat accident, si pe deasupra si cu dacia, care nu-ti ofera decat muchii, margini dure, si colturi ascutite, drept protectie bineinteles....

® Al3cS ® 06-01-07 02:10

In aceasta noapte a ars o masinuta pe la mn prin cartier ... o sa revin cu poze maine k aq nu am avut cum sa fac ... k era lume si ma omorau dak mai facem si poza la cat de amarati erau :( da ce sa ii faci .... se mai intampla...
P.S nu avea asigurare :(
P.P.S este vb de Ford KA

varu21 06-01-07 14:31

stiu ca e offtopic...nu ma injurati...dar am considerat ca e tare si in sfarsit am vazut si eu un dobitoc care a sarit cu masina in dambovita.....
Soarec....17 ani....beat....bmw-ul seria 7 a lu' taticu...furat...in regie in cluburi....distractie...femei..pleaca spre casa cu doua gagici.....si la aproape de Unirea.....s-a gandit sa faca o baie...a rupt gardul ala de protectie si a plojat spectaculos....
Idiotiii

marius_lox 07-01-07 21:18

Quote:

Originally Posted by ® Al3cS ® (Post 687020)
In aceasta noapte a ars o masinuta pe la mn prin cartier ... o sa revin cu poze maine k aq nu am avut cum sa fac ... k era lume si ma omorau dak mai facem si poza la cat de amarati erau :( da ce sa ii faci .... se mai intampla...
P.S nu avea asigurare :(
P.P.S este vb de Ford KA

si pe langa KA-ul ala a mai ars si o dacie(numai botul):sad:

® Al3cS ® 07-01-07 21:42

3 Attachment(s)
Si acu pozele. ..cam tarziu dar. .. merge ;) Aveam si un filmulet da este mp4 si nu pot sa il pun :(

aleks 08-01-07 19:18

l-am vazut si eu, in zimbru...
cam aiurea, mai ales ca nu prea dau asigurarile banii la incendiu chiar dak ai casco...

Bmw_Rulllzzz 17-01-07 22:47

am vazut si yo masina. cum aleks nu dau banii astia la casco ?????

Boasa 18-01-07 01:27

Daca te judeci un pic cu ei poate poate capeti ceva... X-(

ESPinoza 18-01-07 01:28

daca e full casco nu au voie sa nu itzi dea

Boasa 18-01-07 01:31

Asa e la full, dar la casco simplu e bataie de cap. Am un prieten cu un clio care si acum se judeca pentru o piesa.

All times are GMT +2. The time now is 08:23.

- Copyright 2026 4Tuning