![]() |
Re: accidente in bacau
Quote:
La drum nu se mai lucra ... doar ca le-a fost lene sa mai si curete carosabilul ... si au zis ca o sa se curete de la sine ... de la trafic ... de la ploaie ... :evil: |
Gata ma.... k dezgropati mortii de acuma :)) lasatii in pace... Dumnezeu sa ii ierte pe amandoi !!! :(
|
4 Attachment(s)
asta am vazut azi in drum spre piatra neamt. era dupa hemeiusi dupa calea ferata. p.s. pozele sunt facute in graba cu telefonul
|
Damn! :shock: :shock: :shock:
|
naspa.... :)
|
urat accident, si pe deasupra si cu dacia, care nu-ti ofera decat muchii, margini dure, si colturi ascutite, drept protectie bineinteles....
|
In aceasta noapte a ars o masinuta pe la mn prin cartier ... o sa revin cu poze maine k aq nu am avut cum sa fac ... k era lume si ma omorau dak mai facem si poza la cat de amarati erau :( da ce sa ii faci .... se mai intampla...
P.S nu avea asigurare :( P.P.S este vb de Ford KA |
stiu ca e offtopic...nu ma injurati...dar am considerat ca e tare si in sfarsit am vazut si eu un dobitoc care a sarit cu masina in dambovita.....
Soarec....17 ani....beat....bmw-ul seria 7 a lu' taticu...furat...in regie in cluburi....distractie...femei..pleaca spre casa cu doua gagici.....si la aproape de Unirea.....s-a gandit sa faca o baie...a rupt gardul ala de protectie si a plojat spectaculos.... Idiotiii |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Si acu pozele. ..cam tarziu dar. .. merge ;) Aveam si un filmulet da este mp4 si nu pot sa il pun :(
|
l-am vazut si eu, in zimbru...
cam aiurea, mai ales ca nu prea dau asigurarile banii la incendiu chiar dak ai casco... |
am vazut si yo masina. cum aleks nu dau banii astia la casco ?????
|
Daca te judeci un pic cu ei poate poate capeti ceva... X-(
|
daca e full casco nu au voie sa nu itzi dea
|
Asa e la full, dar la casco simplu e bataie de cap. Am un prieten cu un clio care si acum se judeca pentru o piesa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning