![]() |
Re: NFS UG2 Drifters
Eu ... am avut ghinion nu e vina mea, rechin cu ingerasul stie ca ma dadeam pe ficare seara cu ei... eu jucam 100% daca nu pateam ce am patit... bafta
|
Am zis clar ca odata inscrisi tre sa raspundeti la o intrebare care era eliminatorie, nu e vorba de locuri sau alte dastea. Nu va convenit asta e.Drum bun si cale batuta.
|
De curiozitate care era intrebarea ?!?
|
Quote:
|
pai daca tu ai eliminat pe toti cu intrebarea asta a ta .
dar ce ai intrebat de nau stiut ? |
Quote:
|
ce prostie =))
|
intrebarea a-fost simpla ceva de dyno ecu si mai era ceva dar nu mai stiu ori cum am raspuns correct am iesit asta este eu va urez bafta la toti chiar daca am iesit si noroc si drum bun!
|
Am stat si am citit mereu cand ati inceput inscrieri pentru campionat si cu noii veniti si etc. Nu-mi vine sa cred ca sa ajuns cam la aceeasi chestie ce a fost si pe celalalt topic. Mare mirare ca nu sa inchis si topicu asta. Ce-i care sunt vechi, au dreptate. E mult mai fun intre noi decat multi care sunt noi si nu inteleg multe chestii.
Oricum, eu nu m-am inscris in campionat pentru ca stiam ca n-am sa pot fi prezent la reprizele de drift. Dar nu regret :lol: Oricum, e ok ca sunt cativa care chiar se tin. Bravo si bafta. Cand am timp mai degajat, o sa ma bag si eu :-P |
voi astia* cu vechime cine va credeti??? :)))))))
|
:))):))
|
Se poate inchide.
|
Quote:
|
[QUOTE=D v D;3101934]nu ne credem nimeni ,vorba e ca suntem aici dinaintea voastra si o sa fim si la mult timp dupa ce voi o sa fiti plecati ,astia suntem noi ;) si nu ,nu o sa se mai inchida topicul pentru ca au venit x insi noi mari drifteri care iar se cred zmei si din cauza lor se strica tot ,nu o sa se mai intample asta
Nu a fost din cauza lor , a fost vina voastra , aveti figuri in cap , faza cu intrebarea e cea mai mare prostie care am vazut-o vreodata , ziceam ca e buna daca jucam pe bani ; da asa pana mea e doar nu joc nu vad de ce nu puteau juca si altii fara intrebarea aia STUPIDA |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning