![]() |
Re: DJ 02 NUE
3 Attachment(s)
Quote:
Pe jantele pe care le am, fostul propietar a pus cauciucuri de 165/70.Ele arata in felul urmator: Cele de 165/60 o sa fie mai putin inalte, decat ce vezi in poze si o sa "pice" mai bine pe jante.De asemenea...Garcea..nu mai are ce sa comenteze. |
Arată incredibil de frumos aşa, dar oare o merge treaba?
Pe gumă scrie ceea ce trebuie, dar strigă de la o poşta "ilegal". Mă gândesc dacă într-adevăr astfel le-o putem "coace"?! |
Quote:
Teoretic nu ar trebui sa comenteze atata timp cat dimensiunile cauciucurilor sunt respectate.Cat despre jante si latimea lor, nu cred ca este specificat pe undeva ca trebuie folosite anumite dimensiuni. Chestia este ca militistul, daca vrea sa te arda, te arde...acum...depinde cum "negociezi". |
Quote:
În spirit de glumă ar trebui să facem şi noi ca americanii...Citizen's arrest! Gata! am divagat destul de la subiect:)... Vrem să pui roţile cât mai repede şi să ne arăţi şi nouă! |
Quote:
|
Quote:
|
Frumoasa masina,cred ca ma sti sunt baiatu cu care ai vorbit atunci :)
|
2 Attachment(s)
Pentru ca tot s-a asezat praful...
Olteanca a primit cateva retusuri cu vopsea, in zonele in care a fost lovita de tovarasii vecini de parcare, cu usile....o curatenie generala....alarma+inchidere centralizata...benzina si talpa(in limita bunului simt, bineinteles)... Urmeaza itp-ul..care expira in 5 zile...deci...trebuie sa ma apuc sa demontez... Cu jantele si suspensia joasa, stau chill, momentan...piesele "e" la naftalina... |
Cand montezi carburatorul dublucorp da de veste..ca am cateva intrebari.
Cat te-a ajuns alarma si inchiderea centralizat?ce marca este?esti multumit de ea? |
Quote:
Ce anume te intereseaza in privinta carburatorului? |
Pai ma cam intereseaza asa .. :
Consumul(stiu ca va creste,dar nu stiu cu cat,). Daca reglajele pot fi facute de oricine (daca nu e complicat). L.E:Acum mi-am dat seama ca tu ai 1.6 ..implicit folosesti aceesi galerie..nu? |
Quote:
Reglajele recomand sa fie facute pe un banc, intr-un service care are oameni competenti, nu "mesteri".Sau poti sa intrebi la sectiunea Oltcit, de locuri in care se poate regla carburatorul, in orasul tau.Este similar cu cel de pe oltean, asa ca oamenii ar trebui sa stie ce si cum. Oricum este mai prost facut decat unul construit de un chinez(care are doar o pila si o bucata de fier in dotare) cu gastrita severa, inchis intr-un container, pe un vas in deriva in mijlocul Oceanului Indian.Deci foarte prost construit. Recomand sa iti montez unul de pe alta masina decat Dacia.Galeria este de 1.6. |
Te vazui astazi pe la 11 si ceva aproape 12 dimineata pe la baru` tineretului :) erai la cafea parca
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning