![]() |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
Frumoasa rau albastrica:-) Si curata! Daca ar primii si ea o pereche de incaltari noi ar fi si mai bine, dar cer finante puternice!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
am dat si cu aspiratorul pe usi:pelvic_th
|
Bravo! Esti pe drumul cel bun.
PS: Vezi ca schimb culoarea la consola de bord si cea de la schimbator, poate iti place cum iese si te inspiri!;)(argintiu iridium:-) ) |
Quote:
@succes in continuare, |
Nu erau modelul acesta!;)Sunt curios ce model este janta de pe Matizul negru, vine belea:-)
|
nu sunt la fel dar erau belea de frumoase si alea....
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1169744942 |
va multumesc pentru aprecieri:bunch:, robert astept rezultatul:D si ma bag si eu la vopsitorie:lol:
TZN 85 BUB:intradevar nu sunt la fel, prima data cand am vazut matizul negru, exact la cel de oradea m-am dus:-), eu am o boala, vreau spita sa fie cat mai subtire:D, acum mai este problema si cu dimensiunea..de 13" clar nu , nici nu cred ca exista..deci bataia ramane intre 14" si 15", dar bani sa fie si modelul potrivit:-) p.s. mi-a venit sa colantez barele cu folie 3M albastra:-?, o arata frumos?:-) |
arata bine... chiar foarte bine... niste "adidasi" ii mai trebuie si e gata :D nu face cu folie 3M alabastra, nu cred ca da bine... lasa-le simple. colantu da bine in anumite zone doar, si pe negru de cele mai multe ori. astept sa vad ce jante ai in minte.. adica ce vrei sa pui pe masina.
spor la treaba. |
Quote:
|
care stie cat are plafonu , dimensiunea?:oops: scuze ca intreb dar nu am ruleta:lol:
|
175/125 sper sa imi fi amintit bine...
|
7 Attachment(s)
nu am gasit decat de 1m latime:( pana una alta, am rezolvat aparatoarele de noroi, vopsite negre( nu le-am montat inca) capace oglinzi vopsite, au fost amandoua dar una am sparto si am inlocuito, urmeaza vopsita si aia:) si una alta:D
|
vreau si eu o parere rapida, cum sa fac plafonu, ce culoare? si mat/lucios va rog:-)
|
Quote:
ii sta bine cu folie. app, pe fata presupun ca nu ai autorizatie, nu? strange bani si dupa jante pune-i arcuri neaparat! +1 pt portbagaj pe dinauntru -1 pt portbagaj pe dinafara... (macar aia cu "racing" scoate-o, te rog!) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning