Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matizul ALBASTRU (MKI) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/127574-matizul-albastru-mki.html)

Robert_MNW 17-05-10 21:47

Re: Matizul ALBASTRU (MKI)

Frumoasa rau albastrica:-) Si curata! Daca ar primii si ea o pereche de incaltari noi ar fi si mai bine, dar cer finante puternice!

pustiu_FUG 18-05-10 12:26

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3368361)
Frumoasa rau albastrica:-) Si curata! Daca ar primii si ea o pereche de incaltari noi ar fi si mai bine, dar cer finante puternice!

multumesc pentru aprecieri Robert, jantele sunt cu dus si intors la mine la fel ca si suspensia:(, nu merg tot timpul numai pe asfalt, mai frecventez o padure un pescuit, des de fel,,si nu le-as vedea prea bine. In al doilea rand ce jante imi plac mie nu merg pe matiz, si ce ar cadea bine pe matiz nu imi plac..este cu dus si intors...eu as vrea niste jante ca in poza de mai jos, dar nu prea cad bine pe a mea..si tot asa:sad:

pustiu_FUG 19-05-10 15:51

4 Attachment(s)
am dat si cu aspiratorul pe usi:pelvic_th

Robert_MNW 19-05-10 21:00

Bravo! Esti pe drumul cel bun.
PS: Vezi ca schimb culoarea la consola de bord si cea de la schimbator, poate iti place cum iese si te inspiri!;)(argintiu iridium:-) )

TZN 85 BUB 19-05-10 21:07

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3369555)
multumesc pentru aprecieri Robert, jantele sunt cu dus si intors la mine la fel ca si suspensia:(, nu merg tot timpul numai pe asfalt, mai frecventez o padure un pescuit, des de fel,,si nu le-as vedea prea bine. In al doilea rand ce jante imi plac mie nu merg pe matiz, si ce ar cadea bine pe matiz nu imi plac..este cu dus si intors...eu as vrea niste jante ca in poza de mai jos, dar nu prea cad bine pe a mea..si tot asa:sad:

jante modelul asta au fost la un momentdat pe matizul lui tavisor " un matiz oradean " , si cu suspensie erau :shock: . cauta pe 4tuning un matiz oradean si vezi poze acolo,

@succes in continuare,

Robert_MNW 19-05-10 21:32

Nu erau modelul acesta!;)Sunt curios ce model este janta de pe Matizul negru, vine belea:-)

TZN 85 BUB 20-05-10 08:15

nu sunt la fel dar erau belea de frumoase si alea....

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1169744942

pustiu_FUG 20-05-10 09:21

va multumesc pentru aprecieri:bunch:, robert astept rezultatul:D si ma bag si eu la vopsitorie:lol:

TZN 85 BUB:intradevar nu sunt la fel, prima data cand am vazut matizul negru, exact la cel de oradea m-am dus:-), eu am o boala, vreau spita sa fie cat mai subtire:D, acum mai este problema si cu dimensiunea..de 13" clar nu , nici nu cred ca exista..deci bataia ramane intre 14" si 15", dar bani sa fie si modelul potrivit:-)

p.s. mi-a venit sa colantez barele cu folie 3M albastra:-?, o arata frumos?:-)

B-99-SAA 20-05-10 12:22

arata bine... chiar foarte bine... niste "adidasi" ii mai trebuie si e gata :D nu face cu folie 3M alabastra, nu cred ca da bine... lasa-le simple. colantu da bine in anumite zone doar, si pe negru de cele mai multe ori. astept sa vad ce jante ai in minte.. adica ce vrei sa pui pe masina.
spor la treaba.

pustiu_FUG 20-05-10 13:35

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3375393)
arata bine... chiar foarte bine... niste "adidasi" ii mai trebuie si e gata :D nu face cu folie 3M alabastra, nu cred ca da bine... lasa-le simple. colantu da bine in anumite zone doar, si pe negru de cele mai multe ori. astept sa vad ce jante ai in minte.. adica ce vrei sa pui pe masina.
spor la treaba.

multumesc frumos pentru aprecieri:D, colantarea barelor a cazut, nustiu de ce aveam impresia ca este foarte apropiata culoarea, dar se pare ca nu este:sad:, jantele care imi plac si sper sa fac rost de ele sa vedem si finantele ce spun:))), sunt cu cateva mesaje mai sus pe un matiz negru:oops: urmeaza colantarea plafonului, acum sa vedem cu ce..negru mat, sau 3M negru..

pustiu_FUG 20-05-10 19:23

care stie cat are plafonu , dimensiunea?:oops: scuze ca intreb dar nu am ruleta:lol:

Robert_MNW 20-05-10 21:39

175/125 sper sa imi fi amintit bine...

pustiu_FUG 23-05-10 19:58

7 Attachment(s)
nu am gasit decat de 1m latime:( pana una alta, am rezolvat aparatoarele de noroi, vopsite negre( nu le-am montat inca) capace oglinzi vopsite, au fost amandoua dar una am sparto si am inlocuito, urmeaza vopsita si aia:) si una alta:D

pustiu_FUG 25-05-10 12:47

vreau si eu o parere rapida, cum sa fac plafonu, ce culoare? si mat/lucios va rog:-)

B-99-SAA 25-05-10 13:07

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3388157)
vreau si eu o parere rapida, cum sa fac plafonu, ce culoare? si mat/lucios va rog:-)

negru mat. sau il lasi in culoarea masinii. cand "vin" jantele? (adica finantele).
ii sta bine cu folie. app, pe fata presupun ca nu ai autorizatie, nu? strange bani si dupa jante pune-i arcuri neaparat!

+1 pt portbagaj pe dinauntru
-1 pt portbagaj pe dinafara... (macar aia cu "racing" scoate-o, te rog!)

All times are GMT +2. The time now is 16:11.

- Copyright 2026 4Tuning