![]() |
Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!
am vorbit azi cu el , id-ul meu e thekoket , si tel 0745831913 , mi-a zis cand vin prin botosani sa-l anunt. Daca faceti vreun meeting sa-mi dati si mie un anunt , poate nu's pe faza..
|
Vand Jante 18 barracuda pt bmw 5x120 PRET 200E cei interesati 0745225153 sau [email protected]
|
Va doresc tuturor sarbatori fericite, multa sanatate si tot ce va doriti. Iar la anul sper sa relaizam mult mai multe decat anul acesta. Cu respect!!!!
|
si eu va doresc SARBATORI FERICITE!:)sanatate si toate cele bune!Numai bine!;)
|
Ce parere aveti despre moartea, respectiv ultima rasuflare a marcii Saab? Dupa parerea mea este una din cele mai bune masini la toate categoriile si e ceva ce v-a ramane in istorie. Sper sa le vina mintea la cap pe ultima suta de metri si sa o vanda macar daca nu le convine sa o mai tina.
|
ce sa zic..Saab!erau niste masini acceptabile pentru mine..pacat de ei.
|
cine imi spune si mie care e treaba cu clubul asta?.....adik, cam ce trebuie sa indeplinesti sa poti intra.....trebuie sa ai o anumita masina?....sau pur si simplu....
|
poi de curiozitate ce masina ai? si mai multe detalii in leg cu conditiile de intrare contacteaza-l pe cel care conduce clubul nostru:)
|
Relatii la id-ul hutanuionutmarian (nu e al meu)
Asteptam mai multe detalii despre tine si masina ta. |
detalii despre mine?.....ce sa va spun?....starea civila?....:))
sunt de loc din galati si am un an si ceva de cand m-am mutat in botosani.....am un golf 3 1.9 TDI 130 CP achizitionata de curand in care vreau sa incep sa investesc.....alte detalii ce sa va mai spun?.....astept intrebari,....:D |
1,9 TDI..punei un 2,0 cv..un benzinar..vino intro seara sa ne intalnim,sa vorbim..numai bn
|
2 Attachment(s)
si eu o sa vreau sa ma alatur clubului, am vb deja cu ionut, cu prima ocazie vin la o intalnire :D
si asta e jucaria mea :D interesanta nu? |
O stim de prin oras. Parca mi-a zis si ionut ca vrei sa intri. Prima intalnire cred ca stii ca e maine daca nu ai prins-o pe asta de azi:D Lasa un ID de mess sa mai vb si noi cu tine ca intre membri, sa ne cunoastem mai bine;)
|
@Tzapul: Vrem poze cu ea:D si ce modificari i-ai adus
@BT 21 RZV: E frumusica foc,dar ce motorizare are si la fel ce modificari i-ai adus:D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning