![]() |
Re: VERSUS (eventual provocari) cu masini de la Brasov
vreau si eu cu fiatu
|
Quote:
cu inca cateva modificari usoare faci si mai mult! dar fiecare cu ce are! dar mai exista si alta varianta......unu din 200 a vrut sa ii faca 300cp si pana la urma a vaz k mai are 140! ci caii astia sunt de mai multe rase:-P |
bine spus..sunt de mai multe rase!! pai o sa ies cu ea saptamana viitoare k acum e in lucru ;) ...dar masina trage ff tare, as vrea sa ma dau cu stan cu editie 30...k is tare curios!! stiti cumva cum se duc golfurile 5 gti in treapta 1 si 2?? adik viteza maxima in trepte k e destul de important.Pt ca e km singura masina cu care mi.e cam tarsa :???: mai ales ca are chip..
|
Quote:
te dai si ai sa aflii . p[ana atunci nu ai de unde sa sti! si eu m-am dat cu gti 5 si de la unele miam luato si pe unele leam dat! |
Quote:
|
nu ma dau pe bani, nu ink, pentru ca inca nu e gata masina. Tu ce motor ai?
|
Quote:
|
pai da, dar la mine chipul imi da maxim 240 cp.. si mai am ceva din toba...deci nu se compara cu un editie 30 care are 260 minim...
|
asta vroiam sa spun dur'ule!!! am auzit ca are ceva cai wjn-ul...309?pfff
|
Multa lume nu stie dar
Golf 5 gti edition 30 are motorul de pe s3 si are foarte putin in comun cu motorul clasic de pe gti Primul stage la edition 30 e la 309 :D |
chiar acum ma uitam de chip la editie 30...se scot 300 usor, ciudat!!! La fel si eu cu gti-ul simplu la unele le.am dat si de la altele am luat.o asa k depinde ce are omul sub capota!! Nu mai poti fi sigur de nimic. Dar anul trecut la liniute nu aveam chip si am scos locul 2 la tg sec si 9 la brasov, al doilea dupa stan, la diferenta foarte mica. oricum mie nu.mi sar furtunele, turbina baga 1.2 asa k e ok ink.. se poate si mai mult dar nu sunt bani 8)
|
Quote:
|
eu nici chip tunning nu am iar presiunea in turbina e cea stock de o.6 se poate verifica pt ca ma gandesc ca masina o folosesc zi de zi nu numai la linii s o rup
,,sa stea furtunele ca toba sa bubuie |
Quote:
...te-ai gandit un pic ca gti-ul ala 5 care l(e)-ai facut sa nu fi fost vreun golf 5 de 1.2 sau 1.4 "happy line" in haine de gti? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning