![]() |
sapoi nu imi ardea de curse ca stiam ca il sti pe fratemi-o :D
|
idolii mei :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :twisted: :evil: :wink:
|
bah.. relax ca glumeam :P eram cu un preten in masina si zice \"mah il stiu pe asta...ca mama o lucrat cu maicasa la ccs, ia fute-l umpic sa vad ce face\" :)
|
hehe am implinit si eu 50 de mesaje... :wink: :lol:
din nou intrebare pt cj03vxg de la ce vine nr tau????daca vine de la ceva! |
ajutor
nu stiti cam ce eleroane gasesc la spider tuning sau novatech sau daca stiti pe cineva care face mi-ar fi de mare folos
mersi |
Re: ajutor
Quote:
|
:)
opel astra g
|
bei melo da cand ne faci o demonstratie cu noua ta masina ? ... sau carei povestea acui ii astra asta?
|
:D
ii a mea mah dar momentan tre sa o prepar putzin ca sa am ce demonstra :P
|
Mah cika sunt stickere cu CSR?! Io am vazut unu azi pe un lupo cre'ca era, unu negru, cu stopuri tip lexus ... era ceva de genu unui steag shi scria csr ... este asja ceva ?!
|
sunt de cumparat in piata :lol:
ma nu era lupo , era un prieten deanostru selekt cu un Seat Arosa ... cam atat... :P stocu a fost limitat :lol: :oops: |
... tu vorbesti serios? sunt in piatza?! ... mah da nasol ...
Nush ce era ca am trecut numa pe langa el, din masjina am vazut stickeru. Mah nu facem un get together sapt asta in c...... ? :D |
chiar melo...ashteptam o demonstratzie.Dar pana una alta...o plimbare cu noul Astra...c zici? te rishti sa ma lasi sa fuck o tura? :P
|
Bah!recunoashtetzi...v`o fost dor de mine? :D...hg,p unde ejti?de ce nu mai dai nici un semn de viatza?...LAJule,pe forum de ce nu vb la fel de mult ca si live? ;)...de tekno nu zic nimik...cred k ii satul d mine,k ma vede toata ziua.Strengaritza,acuma jtiu k ejti a 12-a,da` nici chiar asa...mai ieshi si u la o poveste...uita`te la mine,la tekno...la horea...la junkie!...
|
mai uitat pe mine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning