![]() |
Re: Alba Iulia
1 Attachment(s)
:rolleyes2 hmmm ceva facut repede...din plictiseala:rolleyes2
|
Quote:
|
va multumesc baieti
|
Quote:
am stabilit echipa de baza - consiliul director, presedinte, vice presedinte, secretar si cenzor. saptamana viitoare incepem rezolvam cu actele. |
Frumos ma bucur ca au venit mai multi .. dar in fine eu nu prea am inteles unele chestii pe acolo unele mi se par normale .. si de bun simt pentru altii care o sa vina si altele mi se par normale si pt mine ... dar .. in fine .. sincer spun poate eu nu inteleg ca sunt de` .. asa mai de la munte ... in fine ... sa zicem ca e cam 50% din ce am visat eu si vrut ... dar decat deloc si asa ...
hai o seara buna si numai bine maine ma duc la sulea sa vb cu el de anumite chestii ... |
:0 o fost fain azi...
|
Quote:
|
sincer un lucru...nu stiu cand de curand o sa ajung in alba pt k fetele mele o sa vina in ploiesti de paste ... aste sunt problemele mele de familie ... mi`am luat pacoste pe caa asa de tanar dar asta`i ce sa fceu va multumesc pt k am fost trecut pe lista cu membri fondatori ... si rog sa ma anuntati taxe ... to ce trebuie platit ... k bani nu vin din copac sau curge din copar..... sau cum se spune la noi ... la intorsatura s-a rasturat tiru cu banii....nimeni in lumea asta nu o sa fc pe ochii nostri frumosi sau alceva... stima si respect pt baietzii .... cu mama o sa am probleme dar asta este ... batraneatea
|
ink o chestie ... la o reuniune se fc cateva poze nu una 2 ... fc de nu`s cine ... k masini au fost ... cred ... este forum ... dak vreti sa va faceti comunitate locala 4tuning ... mai multa activitate , hoinar ,fly ... miscare vreau .... haideti sus .... k se poate
|
laura, sus cu pozele :)
|
Quote:
|
man
ce se mai aude?sorry ca nu am putut veni aseara, am fost de servici...daca s-a stabilit deja oamenii sper ca membru sunt si yo...desi se pare ca-s uitat de lume...
|
sper ca nu am ramas pe naspha...cine mai cara sticla de suc?ha ha??
|
apropo...faine poze..CAT...de eram si atent sa imi creasca ratingu':))glumesc...aqm am ajuns de la servici si mie \somn..vb aiurea...mai vb ..
|
4 Attachment(s)
am facut putine poze ieri
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:44. |
- Copyright 2026 4Tuning