![]() |
Re: Roman
Va anunt ca urmeaza un post lung marca morpheusmaster :))
Quote:
Quote:
Quote:
Si da, pe 8 nu pe 15 ca sa schimbat data (e full de evenimente in Moldova asta, asa pe final de sezon...Piatra 25, Iasi 1, Roman 8..pfoaaa...Bacaul e in urma tatiiii :)) :P ) fac cei de la Logan Club Roman un eveniment...acum ce o sa fie cine o sa vina, nu stiu...asteptam detalii, poate ne informeaza chiar 1 din baieti :) Quote:
Quote:
2) Avem Bro' unde sa organizam...hai nu ma omora ca ai vazut ce au facut aia la Vitantis din juma' de parcare de Plus :)) si erau si stalpi si toate draciile...stalpii ii pui ca jaloane, pui 2 cauciucuri in juru lor si ii faci de ocolit ;)...se poate, credema! Parcarea de la Kaufland sau de la Plus e foarte buna pentru un inceput ;)! Expo& sound facem si in parcare la Fidelio :)) nu enici o problema :)) (glumesc) Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
BA FRATILOR DA MULT AM SCRIS =)) Imi e lene si mie sa citesc :)) eu ma bucur daca ati ajuns sa cititi asta si ati citit si tot ce e scris mai sus :)) |
Ne era dor de un post in stil Morf :D
Apropo de stalpi... la Kaufland is prea desi stalpii, la Vitantis erau de aia mari... unu "ici,colo" dar la noi .. avem si stalpi mari si indicatoare mici cu interzis si cu sens unic si indicatoare taiate... si au ramas tevile alea mici in asfalt... si daca calci pe ele .. faci pana ... crede-ma.. eram acolo cu Landcruiseru, noroc ca aveam cauciuc mare... ca la 2 BMW-uri .. cau jante mari si profil mic la cauciuc, au facut pana in secunda 2... |
eu zic ca ai loc la kaufland chiar daca ai stalpii...in fiecare iarna vine tot prostul acolo si nu a aterizat nimeni in nici un stalp...cine vine la drift mai stie cate ceva...
|
Baietii idee este si oameni va adun eu. pentru piatra duminica am mai cooptat 3 oameni.
|
Quote:
|
il chemam pe prietenul nostru alex aka nebun si rezolva cu bucata aia de teava cum a rez si cu stalpii de la primarie =))))))
|
Care ne asteapta in gara la ora 10 ? pe mine si pe morf ?!? :D:D VladM ? Farcash ? ?:D:D:D:
|
Tot eu. Va astept pot sa zic nu
|
Ms Alex :D tot un baiat de nota 10 ai ramas...
P.S: ce caterinca a fost asearaaaaaaaaaaaa !!! cu hidranti, cafele, parcare Kaufland, 20-30 de insi, stilu de dans a lu' Zavate !! :lol::lol::lol: super smecherie, radio zu te scapa de datorie :)))) =))) :lol: |
Quote:
BAIETI IN SEARA ASTA LA 8.30 IN PARCARE LA CNRV!!! INTALNIRE CU CEI DIN LOGAN CLUB ROMAN!!! VA ROG, PREZENTA OBLIGATORIE!!! Am vb. cu baietii si nu e frumos daca nu aparem :) Si maine dimineata cine merge la Piatra Neamt la ora 8.30 este in parcare la Kaufland Roman cu masina alimentata si gata pregatita de drum!!! Astept confirmari! |
ne vedem la piatra :D...poate stam la un pahar de vorba...venim si noi 2 masini din cd...va explic la fata locului de ce asa putine daca va intrebati...
|
Quote:
|
Cirinel,tu mergi cu Bora ?
|
da trecem prin roman...dar nu as putea sa iti zic exact pe la cat trecem prin roman...la 8 ne intalnim la kaufland in iasi...
nu vin cu bora vin cu golful :) (cred k m-ai confundat sau mi-ai confundat masina) |
Da :)) scuze,ziceam ca poate merg cu tine,dar las ca ma descurc eu :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning