![]() |
Re: KATANA TEAM @ Iasi
Quote:
|
Quote:
|
buna seara lume. ce mai faceti?? pe vremea asta cam greu la noi cu intalnirile servici si alte problema dupa.. dar va trece si astea cat de repede si o sa vina si caldura.. poate o sa reusim sa iesim toti care suntem in iasi intr-o zi sa fim toti la un loc. sa mergem pe undeva sa facem niste poze si niste filmulete ce ziceti as avea eu unde sa mergem dar trebuie sa se incalzeasca si sa fie uscat pe afara
:) |
valex am vazut k ai un prieten cu nubira 1 da si mie id-ul lui sa il intreb cateva chestii te rog. mersi ;)
|
Quote:
Ganditi-va la o zi cand sunteti toti liberi , dupa sesiune , intr-o sambata ceva ...cand sa facem o intalnire mare in Piatra Neamt (Cel mai rau caz , Roman). Asta e prioritar acum , sa nu va faceti planuri , o zi in care sa aveti putina benzina sa ne intalnim toti sa facem niste poze, sa ne cunoastem toti ... Astept un raspuns de la voi ...si nu accept scuze. O data sa ne intalnim toti , fara nici un membru lipsa. Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
@volidu: Poate reusesc sa te prind si eu prin PN :) ...
Facem o sedinta foto ? |
Quote:
|
Quote:
avea id'ul la profil... |
sa traiesti valex :D
|
buna seara lume ce mai faceti?? cristi am farurile pozte ne intalnim zilele astea sa ti le dau. care vrea sa ma pocneasca oleak cu masina???
|
Am un TIR daca te intereseaza sa te pocnesc Magnito :)
Ps. Vezi ca l-am rugat pe Cristi sa-ti spuna ceva legat de niste lupe ...iti da el detalii ... |
lasa tiru pentru alta data :PP stiu am vb cu el la tel
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning