Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   2 Faster More Show (https://forum.4tuning.ro/439-baia/121631-2-faster-more-show.html)

norbi_bidi 06-06-09 13:00

Re: 2 Faster More Show

Quote:

Originally Posted by norbi_bidi (Post 2385528)
Ar cam trebui sa incetati cu cearta. Sau vreti sa inchid topicul?

REPET... Terminati sau topicul va fi inchis.

Provenzano 06-06-09 13:04

Quote:

Originally Posted by M I V E C (Post 2385686)
apropo, ai fost cu mine in grupa G, iar eu am renuntat si am retrogradat in grupa F, deoarece vroiam sa ma dau cu alea 4x4, si era grupa in care trebuia sa fiu normal,,, (eu am optat pt o grupa mai mare),,,,, si iara iti zic daca eram cu tine in grupa luai locul 2,,, asa fii happy ca ai loat locul 1.

am luat al 2 lea timp 12,54 sec
bye

asa e...nu te mai inteleg nici pe tine dc ai mai schimbat grupa....:)

Jeff 06-06-09 13:40

Era singur in G si a decis sa coboare la grupa lui, ca nu avea sens. Tu ai venit dupa aceea.

Provenzano 06-06-09 13:59

eu oricum eram de H , asa ca...

M I V E C 06-06-09 14:13

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 2385846)
asa e...nu te mai inteleg nici pe tine dc ai mai schimbat grupa....:)

am schimbat grupa ca ce era fac,,, sa raman singur,,, sa ma dau de unu singur si sa ies pe locul 2,,, iar tintele mele directe sunt Subi, Calibra, S3,
nici decum BMW_urile,, si daca ramaneam cu el in grupa el lua locul 2,,, deci tot in favoarea lui a fost schimbarea,,, sau gresec??

Provenzano 06-06-09 14:19

da asa e, luai locul 1 dar alta data da-te si tu la grupa Ta, ca e mai bine asa:)

M I V E C 06-06-09 14:31

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 2386002)
da asa e, luai locul 1 dar alta data da-te si tu la grupa Ta, ca e mai bine asa:)

si dupa parerea ta? care era grupa mea cand in talon 280 CP,,,, nu aia pana la 300 era grupa ? si eu din proprie initiativa ma cer de la 300 pana 350, si raman singur in grupa?,,, si dupa ce schimb grupa, apar discutii,,

Provenzano 06-06-09 14:35

pai tocmai asta ziceam, sa stai in grupa TA si gata, nu sa treci la alta mai mare:P

ps: ce loc ai luat?
:)))

morghen 06-06-09 17:28

mortu: ai putea sa spui mai exact cine ti-a vorbit asa(arata pe o poza)? nu ne sta in fire sa vorbim cu dispret decat in cazuri exceptionale in care ai fi fost extrem de stresant....ceea ce nu cred. Care om de la cronometrare? ca era o domnisoara...restul oamenilor care erau pe acolo erau toate sansele sa fie doar spectatori. Daca intradevar e cineva de la noi, ne cerem scuze dar cum spuneam...putin probabil.

Pe mine m-a intrebat un tip daca se mai tin finalele...ploua deja si batea vantul(eu strangeam de pe acolo)...i-am spus ca nu cred ca se mai tin pe timpul asta dar sa intrebe pe oamenii care organizeaza(veste reflectorizante)...si apoi mi-a cerut timpul lui...i-am spus ca pe vremea asta nu mai deschide nimeni laptopul si ca timpii oricum o sa fie afisati pe forum.

Cat despre timpii tai..intradevar sunt slabi..mai ales daca zici ca aveai NOS...si parca tin minte ca ii dadeai pe a doua si se tura mult mai repede decat era normal(sper sa nu confund masina).
Mai o chestie...de ce ai plecat? daca stiai ca ai scos timpi buni si ca "l-ai facut pe ala" ?

PS: faina poza:

http://picasaweb.google.com/PinkProb...24689958431010

ondin 06-06-09 19:45

Quote:

Originally Posted by M I V E C (Post 2386023)
si dupa parerea ta? care era grupa mea cand in talon 280 CP,,,, nu aia pana la 300 era grupa ? si eu din proprie initiativa ma cer de la 300 pana 350, si raman singur in grupa?,,, si dupa ce schimb grupa, apar discutii,,

asa se intampla cand se calculeaza prea mult si cand se modifica sau se schimba motoarele cu totul.
:)
in mod normal ce este in carte ar trebui sa fie si pe masina si atunci totul e super corect, asa spui ca te dai cu cei din grupa ta si unii au masini peste sau sub si atunci normal ca esti fie favorit sau lanterna rosie, pentru ca pe ploaie si cu prezentarea cu o ora inainte de cursa nu poate nimeni sa verifice fiecare motor in parte si apoi apar zeci de discutii.

e ca si cum 2 cavaleri merg la turnir unul cu lance cu varf de metal si unul cu o lance de cauciuc.
:D

Provenzano 06-06-09 19:49

da da buna asta:))))

Jeff 06-06-09 21:11

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 2386582)
in mod normal ce este in carte ar trebui sa fie si pe masina si atunci totul e super corect

Daca ar fi cum spui tu, ar fi mai simplu sa se faca pe hartie cursele, cu carfolio.com in fatza. Acolo vezi cum un M3 stock bate un Evo stock pe sfert de mila. Palpitant, nu? :D
Vai si-amar...

sineta 06-06-09 21:50

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 2386346)
mortu: ai putea sa spui mai exact cine ti-a vorbit asa(arata pe o poza)? nu ne sta in fire sa vorbim cu dispret decat in cazuri exceptionale in care ai fi fost extrem de stresant....ceea ce nu cred. Care om de la cronometrare? ca era o domnisoara...restul oamenilor care erau pe acolo erau toate sansele sa fie doar spectatori. Daca intradevar e cineva de la noi, ne cerem scuze dar cum spuneam...putin probabil.

Pe mine m-a intrebat un tip daca se mai tin finalele...ploua deja si batea vantul(eu strangeam de pe acolo)...i-am spus ca nu cred ca se mai tin pe timpul asta dar sa intrebe pe oamenii care organizeaza(veste reflectorizante)...si apoi mi-a cerut timpul lui...i-am spus ca pe vremea asta nu mai deschide nimeni laptopul si ca timpii oricum o sa fie afisati pe forum.

Cat despre timpii tai..intradevar sunt slabi..mai ales daca zici ca aveai NOS...si parca tin minte ca ii dadeai pe a doua si se tura mult mai repede decat era normal(sper sa nu confund masina).
Mai o chestie...de ce ai plecat? daca stiai ca ai scos timpi buni si ca "l-ai facut pe ala" ?

PS: faina poza:

http://picasaweb.google.com/PinkProb...24689958431010

am plecat pentru ca de la 5 dimineata eram plecat era si frig si ploaie imi era si foame si totul era o harababura nimeni nu zicea nimica :lol:

Provenzano 06-06-09 22:14

:))) toti eram asa .........

ondin 07-06-09 09:09

Quote:

Originally Posted by Jeff (Post 2386757)
Daca ar fi cum spui tu, ar fi mai simplu sa se faca pe hartie cursele, cu carfolio.com in fatza. Acolo vezi cum un M3 stock bate un Evo stock pe sfert de mila. Palpitant, nu? :D
Vai si-amar...

pai atunci nu mai conteaza deloc cine piloteaza masina nu? trebuie numai sa punem cate o maimutica pe scaun si ii spunem "to the airport" si daca masina are j de cai in plus fata de restul castiga detasat asigurat.

doar matematic 2 masini cu aceeasi cilindree ajung la finish cu acelasi timp, in realitate rar se intampla asa ceva, deoarece nu conteaza doar puterea motorului, conteaza si gumele si transmisia, modul in care se schimba vitezele, cum merge masina in general.

e vai si amar doar daca pui o dacia 1300 sa fuga cu un evo sau m3
:D

All times are GMT +2. The time now is 21:18.

- Copyright 2026 4Tuning