![]() |
Re: Intalniri Iasi!
Quote:
|
Hmmmmmmmmm....Cu ce sa te documentezi?Poi ai de unde alege din toata lumea asta....cate putin cate putin din fiecare!Nu prea mult ca strica,nici prea putin ca dauneaza!Vezi si tu....!Invatza....fiecare a invatzat!Invatza motoarele,cutiile de viteze...ce inseamna cai putere,cuplu mare....cum se obtzin...Ai Axel de unde alege..ia un manual....iti dau eu manuale de mecanica teoretica de la facultate....dar nu cred ca...iti va place!Ia si invatz mecanica aplicata....invatza ceva.... ;)
|
-Sal la toata lumea.....bafta la examene pt toti studentii....stresiunea e in toi.....
-A fost faina intalnirea....am mai cunoscut cateva persoane noi... -AXEL_SS ai grija de masina ta......nu deschizi ochii ,deschizi sigur punga...(e misto golfuletu).... -Un pont valabil pt toti soferii: OPEL ASTRA CARAVAN ALB ca a lu crys(sorry de comparatie CRyS`) nr IS-XX-NMW......e un tip care provoaca la semafor apoi opreste, ia vesta de politist si ia permise.....da amenzi......am vazut cu ochii mei .....a inceput cu un mert de la tg cucu a arso in 120 cel putin pe independentei apoi la oprit si cred ca i-a luat carnetu chiar la semaforu umf !!!! io eram cu un tovaras si mergeam chiar la facultate....mi-a cazut fata......nu e gluma!!!! |
Ha!Chiar ma interesez!Cand ma duc pe 3 sa`mi iau permisu..am sa ma interesez de masina asta!Sa vad cine`i proprietaru!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si cu viteza ... poate sa fie dovedita doar de radar, nu de nenea care mergea paralel ... Am trecut de mai multe ori cu viteza pe langa politie ... cel mai amuzant a fost cand mergeam seara pe independentei cu viteza si era o masina de politie ... vad deodata ca iese un politist din masina si imi faci semn sa merg mai incet (cum e si normal, daca nu poate dovedi sa te lase in pace, nu sa te opreasca doar de dragul opritului,.... poate poate ca da si el o amenda pt centura) Si cu provocarea aia e o problema ... din cate stiam nu are voie ... eh ... discutii discutii :-) cine stie cum o fi exact :-) |
Quote:
|
hai we fiti seriosi..ce=i cu voi??? ati innebunit? cum sa va opreasca asa..din mers? :-?
sunteti cu capu'...serios.. nush ce e cu aberatiile astea.. dar tre sa fii idiot sa ii dai actele unui fraier care te trage pe dreapta din alta masina..care nici macar nu e de politie..si ..totusi declara k este politist fara sa prezinte vreo credibilitate.. orice politist tre; sa aiba la indemana o fisa de lucru..c.eva care sa justifice prezenta lui intr-un anumit loc.. sau zona.. deci practic... imposibil.. si ..dak vrea sa ma opreasca as da si peste el..si il shi scuip in gura.. dak indrazneste.. . hai fitzi seriosi... terminati cu dumele astea.. k mai crede lumea..si nu e bine.. k mai sunt care se sperie.. ;) ori.. sincer nu cred o boaba din toate astea.. . hai /...pa.. |
bate vantu' frunza'n dunga, totata lumea se alunga.
parca o disparut comunitarii |
suntem in pauza de masa :D nu am disparut ;)
a batut putin vantul ieri dar degeaba... nu ne-am dat in laturi :twisted: asteptam zapada... si de aia e linistea dinaintea furtunii :D bafta |
Salut...cu cine trebuie sa vb sa imi dea si mie un sticker cu 4tuning?
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu se fac...sau nu se dau?...ce anume trebuie sa astept?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning