![]() |
Re: Skoda Octavia Tour Sport
1 Attachment(s)
Ai o nuanta anume in minte ? Pare interesanta cea de mai jos :
|
Quote:
Quote:
Oricum pana o bag la vopsit mai dureaza cam 1 luna , am timp sa ma razgandesc . Plus ca la vopsitoria unde trebuia sa o fac rosu mat am fost de curand si am vazut 2 masini vopsite si nu mi-a placut deloc cum aratau si n-as vrea sa-mi bat joc a doua oara de masina cu o vopsea aplicata prost. |
fa-o lucioasa!chiar cat se poate de luciosa!culorile mate sunt cam de domeniul trecutului deacum si ca sa te sustin,intradevar..multi si-au facut masinile mate!deci.. ;)
|
5 Attachment(s)
Cateva poze mai recente inainte de vopsirea masini.
Jantele daca nu reusesc sa dau anvelopele separat se vor vinde , daca reusesc sa dau anvelopele separat , atunci jantele for ramane la mine. Intre timp la masina i-am schimbat distributia , i-am facut schimbul de ulei la cutie si la motor. Poate daca stiti pe cineva care vrea anvelope 235/35/19 , v-as ruga sa ma ajutati sa nu fiu nevoit sa dau jantele. |
3 Attachment(s)
Intre timp s-a mai rearanjat toba ptr ca lovea in caroserie si bara.Acum nu se mai aude absolut nimic si asta gratie baietilor de la LFA Customs din Constanta care stiu ce fac cand e vorba de evacuare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
- Copyright 2026 4Tuning