![]() |
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
Bas are dreptate! 37 km de la Brasov la Sf Ghe. Drumul este practicabil, doar ca nu este drept ca in palma. Nu sunt gropi.
|
bun asa :p
|
Ms Droopy pt inscriere! La mine in grupa nu o safie 4x4? Cam aiurea....ca cu ei am o problema!
|
ee dupa ce batzi grupa aia scoti si urmatoarea grupa pe interval e vreo problema!!! :D
|
pana la urma eu daca ma inscriu la ce grupa cad?
|
o veste proasta!
sambata se poata sa ploua! |
Categoria N1 –tractiune FWD
Motor cu aspiratie sub 1500 cmc / motor sub 1000 cmc dotat cu turbo sau compressor Categoria N2 –tractiune FWD, RWD Motor cu aspiratie intre 1501-1800 cmc / motor sub 1400 cmc dotat cu turbo sau compressor / motor diesel pina la 2000 cmc Categoria N3 –tractiune FWD, RWD Motor cu aspiratie intre 1801-2500 cmc / motor sub 1600 cmc dotat cu turbo sau compressor / motor diesel pina la 3000 cmc Categoria N4 –tractiune FWD, RWD Motor cu aspiratie intre 2501-3500 cmc / motor intre 1600- 2000 cmc dotat cu turbo sau compressor / motor diesel cu turbo intre 1800-2200 Categoria N5 –tractiune FWD, RWD Motor cu aspiratie peste 3501 cmc / motor peste 2000 cmc dotat cu turbo sau compressor / motor diesel cu turbo peste 2200 Categoria N6 – AWD, indiferent de capacitate, motoarele dotate cu turbo ajutat de compressor, motoare cu sistem NOS Specificatii: FWD –tractiune fata, RWD – tractiune spate, AWD- tractiune integrala In cazul folosirii de slick-uri sau anvelope subtiri este obligatoriu folosirea casti de protectie, precum si in cazul realizarii unui timp sub 9,5s. Numere de concurs Fiecare participant este obligat sa aiba pe parbrizul din fata (sus) numere de concurs asigurat de organizator. Clasificarea Clasificarea se face pe categorii. Timpii realizaţi se măsoară cu celula fotoelectrică asigurat de organizator. taz deci intrii la N2 |
aiurea.....!!!!!
|
Quote:
|
o sa-i rup pe totzi in grupa:)....
pe mine ma avantajeaza grupele pe cai, legal racing;) o sa fiu sustinator la cursa asta;) |
deci cine participa la Sf. Gheorhe?
|
Tazule, daca si-asa nu te avantajeaza liniutzele, hai sa ne inscriem amandoi la indemanare...
Plm... vedem si noi... Ne distram, ce mama draq. Eu vreau sa ma inscriu cu Corsa. Pe bune! |
Quote:
|
bosulica......vin sa te sustin, ca la 45 de cai nu creezi concurenta, dar poate faci show, cine stie......
ce vremuri cand aveai seat-ul..... |
Mamaaa...!!!
Bateam daciile de le snopeam. Intram in curbe fara sa ma mai uit in bord ce viteza am... Noroc ca nu prindea foarte mult... :lol: Schimbam bucsharaia o data pe luna. Si acum cand ma duc la Atanasiu ma intreaba baietii: - Mai ai frate Seat-ul ala? :lol: Revenind la Corsa... Acum am rotzi 195/50/15 pe fatza si 205/50/15 pe spate. Ce fac? Pun pe spate rotzile 155/13? :lol: Sa o las asa? Sa pun rotzi mai mici pe fata si las spatele mai lat? Ma gandesc ca, cu 195-urile pe fatza trag greu de colivie. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning