![]() |
Re: Maşina mea: Alba-Neagra
Quote:
|
Producatorul amplifului spune asa:
raspuns in frecventa: 10 Hz - 60 KHz filtru low pass 50-150 Hz (12 dB/octava) (se poate regla) Eu il tin la 50 |
Quote:
|
Quote:
|
Nen,amplificatorul de pe subwoofer e unul foarte bun.;)
|
Uite un om care intai citeste despre produs si apoi comenteaza despre el :D
|
Am avut parte de o auditie cu acest amplif,dar pe difuzoarele din portiere si chiar au fidelitate:)
|
Quote:
am intrebat asta ca am vazut c ai scos plasa aia si se vede difuzorul pe acolo dar nu stiu daca este si acces la el pe acolo! |
Automat trebuie date jos fetele de usi, dar nu-i mare sfaraiala, in 5 min sunt jos, ai 6 suruburi pe fiecare usa si apoi tragi cu incredere de fata de usa ca mai sta prinsa in braduleti...
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Intre timp i-am montat parasolare cu oglinzi si lumini, manere spate tot cu lumini si am inlocuit toate becurile de iluminare din interior cu leduri superflux de culoare alb. Si i-am facut si o ceruire zilele trecute.
Urmeaza sa fac si iluminare la picioare fata-spate tot cu acelasi tip de leduri Pics: |
Tu chiar nu încetezi să-ne uimeşti!
Foarte bună treaba ! |
Frumoasa iluminarea interioara chiar da un alt aspect interiorului:)
|
super iluminarea la interior!parasolarele sunt de vectra?(intreb ca am vazut la un prieten la vectra b parasolare destea):D
de masina...nu mai spun nimic,ee :shock::shock::shock: + pe desktop la mn!;) |
2 Attachment(s)
Da sunt de vectra b , se mai pot monta si de vectra c, dar trebuie facute ceva mici modificari la montaj la sistemul de prindere - nimic deosebit sau complicat
Am pus leduri si la portbagaj pt mai multa lumina, deoarece din cauza subwooferului nu vedeam nimic in partea dreapta a portbagajului noaptea cand cautam ceva (lampa originala fiind pozitionata in stanga) Pics: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning