![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett Sedan C20LET - DJ 06 MAZ
5 Attachment(s)
a si era sa uit niste updateuri...
radiator de apa nou cel vechi a cedat la cursa de la Bucovat un ceas de temperatura pt admisie cu afisare max/min(foarte util) montat chiar sub clapeta de acceleratie in locul unui futun de vacum care oricum era anulat la mine si esec in incercarea de montatre a unei carcase de filtru, urmari o mare gaura in semi aripa dar cu putin aluminiu s-a izolat filtru super mega sport de temp motorului si mai mult aer de afara.... Attachment 1517516 Attachment 1517517 Attachment 1517518 Attachment 1517519 Attachment 1517520 |
Frati forumisti....nu va mai luati dupa ce spune lumea.....filmele sunt "aranjate".....motorul e pistol cu apa....cu un diesel bun nu ai ce sa alegi de el.....e pistol cu apa....decat sunetul e de turbo.
Stiu ca acu` ma injura sultanu de toate cele....dar adevarul tre sa iasa la iveala :) Ps1: ba , mai bine stateam in banca mea linistit, al dreaq LET cu cine l-a facut. Ti-ai implinit visul.....si e un vis frumos. Desi stii conceptiile mele....acum regret ca nu ales varianta asta...desi am fost sfatuit de mai multi ca tot la LET o sa ajung. Ps2: multam de cablu :) |
Quote:
|
Boby minte....mi-a umput scaunele de bale :) va garantez ca pana la urma ajunge si el la LET :) :) :)
@Esperache: ceva mai binisor cred... pe caldurile astia 40 45...dar creste rau la semafoare.....daca mergi cu presiune mare cred ca e normal sa fie ceva mai ridicata(eu sunt inca jos 0.8 cu 1)...sunt multe nimicuri care intra in ecuatie |
Quote:
|
Sultane,vezi ca ti-am trimis un pm.Daca poti sa ma ajuti te rog.Mersi frumos
|
Quote:
|
Bravo, bravo,bravo.....
Ai facut ceva la care altii nici nu viseaza dar nu asta cred ca conteaza prea mult. Sunt curios cine ti-a facut toate aceste modificari, cine le-a gandit...... . Bravo si pentru caracterul de care dai dovada, inca nu ai prins fite de "racer". |
Quote:
|
Salut toata lumea....a trecut ceva de cand nu am mai scris...
Pe toata perioada verii am facut o pauza cu modificarile la masina,am vrut sa ma bucur de ea si sa investesc banii in excursii asa ca ma plimbat aproape toata tara in vara asta:am fost la Resita la vtm,la Sinaia la vtm (spectator bineinteles),la mare in concediu,la 2000 si m altitudine Balea Lac,la Tg Secuiesc la liniute unde am si participat si la Slatina unde am fost la 2 zecimi de secunda sa imi iau revansa de la kiki.Asa ca pot spune ca pe langa distractie s-a dovedit a fi si foarte fiabila singura problema pe care am avut-o fiind pompa de benzina care s-a gripat. Mici modificari aduse masinii au fost montarea unor tobe mai normale ca m-am cam saturat de galagia infernala pe care o producea si imbracarea galeriei de evacuare cu tabla de aluminu...atat Imi pare rau ca nu o sa pot sa ajung la Tulcea dar mai mult ca sigur o sa fiu prezent la vtm Ranca spectator.. In scurt timp o sa incep sa investesc din nou in performanta si poate cu putin noroc pana la primavara sa gasesg o alta caroserie....a inceput sa ma deranjeze kilogramele (1020kg usurata) asa ca e posibil sa merg pe 2 usi Kadett,Nexia sau poate chiar Astra @Esperache vazi in in postu la care mi-ai dat reply e o poza(a 3-a) in care se vede exact unde am montat senzoru ait,exact in corpul clapetei de acceleratie in locul furtunului de vacum care ducea la electrovalava de la canistra carbon pt gazele din rezervor(sper ca intelegi daca nu poti sa ma suni) @serban pc : multumesc mult serban tot efortul fizic si financiar a fost depus de mine si poate cu ajutorul fratelui si a 1-2 prieteni care au fost fericiti sa intervina cand era nevoie de mai multe maini....partea de documentatie(ca doar nu tot timpu visezi o ideie noua) cred ca isi au meritul noptile pierdute pe forumuri straine unde la un moment dat de incurcai in contradictii unde trebuie sa alegi singur care e cea mai buna varianta..si sa gandesti singur cum se pune in aplicare(acum stiu de ce era bine sa inavt mai multa fizica matematica si alte chesti care ajuta mult in acest domeniu) @miki :mersi In curand cateva poze si filme de la Slatina.....daca ma ajuta Greedy |
Bine ca m-ai sunat cand ai fost la Balea. Sa vezi ce pietroaie iti iei in geamuri......alea electrice de pe fata ;)
|
Quote:
|
Nu stiu daca ajung la Ranca :(, dar cu siguranta ajung la Craiova pe 13 la proces. Sa ai si tu 2-3 l de benzen sa mai experimentez senzatiile let-ului :P
|
Quote:
scuze de dublu post . https://www.youtube.com/watch?v=XO1PbZNHVGQ enjoy . p.s.: poze nu am ca ai zis ca nu iti plac si ca tu vrei doar film . |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning