![]() |
Re: Intalniri Spontane mk3 bucuresti
Ne vedem acolo.
|
Azi, prezent si eu!
...voi fi mai devreme, in jur de 20.00... |
Diseara prezent si eu :D. Bubutzu o dai in diverse, nu ma intereseaza te duci si eu golfuletzul de la vopsit si vii asa cu el :lol:, app poate il iei si pe Claudiu.
|
Vineri ce facem? :D
|
Cred ca venim... Io si cu un Iesean - venit in vizita prin Buc.... asa ca.... mai asteptam lumeeee...!
|
nea florine nu ai mai zis nimic de gratar ,il facem la academie sa vina politia sa ne ia toata friptura . diseara mai vine careva??
|
N-am taiat porcu inca...Cred ca saptamina asta zic pas, astept o veste sa plec vreo 2 zile.Daca nu vine...prajim seminte...
|
tzap ne vedem acolo
|
incerc sa ajung si eu
|
Ne vedem cu totii acolo diseara si sa veniti pregatiti cu de toate. Nea Florin din ce an este BMW-ul ala frumos care il aveti? Lulu nu mai zice ca incerci sa ajungi.......vii ca altfel este vai de tine, iti arunc cuie pe DN in drum spre Focsani :lol:
|
Noroc la lume ! In seara asta e posibil sa ajung si io , am un pic de treaba la infernautii mei , iar apoi cred ca imi fac aparitia si eu . cel mai bine era sa imi lasati si mie pe P.m. un numar de telefon unde pot sa sun sa stiu pe unde sunteti. Multumesc. Abia astept sa va cunosc.
|
Bengy vii in fata Academiei Militare chiar pe platoul de jos si o sa ne gasesti acolo. Cred ca ne uda in seara asta.
|
Maine seara ne mai vedem? Anuntati-va si voi care mai veniti
|
Eu sunt prezent.
|
vin.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:15. |
- Copyright 2026 4Tuning