Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team.html)
-   -   Cafeneaua membrilor KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team/108685-cafeneaua-membrilor-katana-team.html)

buddy_lexx 02-07-09 21:44

Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM

astept si eu poze cu tricoul si detalii daca se poate!

VaLeX 02-07-09 22:07

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2457272)
astept si eu poze cu tricoul si detalii daca se poate!

n-am apucat sa facem poze, maine la stadion buddy, imprimatu 20ron (spate katana team, fata logo, maneca nick'ul)

buddy_lexx 02-07-09 22:34

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2457349)
n-am apucat sa facem poze, maine la stadion buddy, imprimatu 20ron (spate katana team, fata logo, maneca nick'ul)

stiam pretul .. ideea este ca am 2 tricouri si as vrea sa fac 2 ..dar sa vad cum ma invart maine cu diridari (banii)

stefan_88 03-07-09 11:53

Pai vezi cum faci ca pana vinerea viitoare sa le avem toti :).

ghici_robert 03-07-09 16:04

daca is de moca vreau si eu :))

stefan_88 03-07-09 16:32

Vino la stadion si negociem :))

VaLeX 03-07-09 23:26

Sincer m-a dezgustat aceasta intalnire KATANA TEAM si pana aici mi-a fost, putin ma mai intereseaza daca nu sunteti de acord cu regulile impuse, sunteti liberi sa plecati , nu va tine nimeni cu forta.

Maine , sambata 4 Iulie, intalnire MOL ( 1mai ) ora 19:00 , pentru a discuta ce vreti voi de la clubul asta, daca va veti implica, daca veniti cu idei , sau sunteti in club ca sa va laudati ca faceti parte dintr-un club auto, EU BUDDY si SHURIKEN , NU AVEM NEVOIE DE FANTOME, care sa ne poarte parasolarele si stikerele prin trafic.

Cine nu vine maine la MOL , este EXCLUS din club.

buddy_lexx 03-07-09 23:52

vali a zis cam tot ce era de zis .... tare is curios cine vine maine la mol...

Tot vad ca vreti sa discutati lucruri importante,planuri de viitor,proiecte si nu mai stiu ce si voi nu sunteti in stare o zi pe saptamana sa stati cateva ore la intalnire! rusinica sa va fie!Nu asta e atitudinea pe care o stiam in clubul asta!Pana acu cateva intalniri ma intorceam acasa cu un sentiment de satisfactie de la intalniri..dar vad ca in ultimul timp nici nu ma mai trage sufletul sa mai vin la intalnire!
vorbiti ...va bateti cu pumnu`n piept... va laudati ca faceti nu stiu ce si nu stiu cum si de fapt is doar vorbe!
Si vinerea ..nici nu ajungeti de jumatate de ora la stadion ca va si paleste ba plictiseala...ba foamea...ba ca trebuie sa va intalniti cu nu stiu ce persoane...
OARE E CHIAR ASA DE GREU CA INTR`O SINGURA ZI DIN SAPTAMANA SA VA FACETI TIMP SA STATI LA O INTALNIRE CAP COADA ?

morpheusmaster 04-07-09 01:58

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2460317)
vali a zis cam tot ce era de zis .... tare is curios cine vine maine la mol...

Tot vad ca vreti sa discutati lucruri importante,planuri de viitor,proiecte si nu mai stiu ce si voi nu sunteti in stare o zi pe saptamana sa stati cateva ore la intalnire! rusinica sa va fie!Nu asta e atitudinea pe care o stiam in clubul asta!Pana acu cateva intalniri ma intorceam acasa cu un sentiment de satisfactie de la intalniri..dar vad ca in ultimul timp nici nu ma mai trage sufletul sa mai vin la intalnire!
vorbiti ...va bateti cu pumnu`n piept... va laudati ca faceti nu stiu ce si nu stiu cum si de fapt is doar vorbe!
Si vinerea ..nici nu ajungeti de jumatate de ora la stadion ca va si paleste ba plictiseala...ba foamea...ba ca trebuie sa va intalniti cu nu stiu ce persoane...
OARE E CHIAR ASA DE GREU CA INTR`O SINGURA ZI DIN SAPTAMANA SA VA FACETI TIMP SA STATI LA O INTALNIRE CAP COADA ?

Frate daca omu are ceva mai bun de facut inseamna ca e "trendy" sa vii....si sau plictisit...cei care au de venit o sa vina intotdeauna ;) zic eu...oricum azi am venit, vam salutat (valex, stefan si inca un baiat)....da restul? :)

buddy_lexx 04-07-09 22:24

sper ca intalnirea din seara asta sa aiba un efect in viitoru apropiat si ca acest post sa fie ultimul legat de subiectul asta!
nu avem nimic cu nimeni.. toti suntem prieteni dar anumite faze nu trebuiesc facute la o intalnire care e o data pe saptamana!

VaLeX 05-07-09 12:19

Sper ca aceasta intalnire a fost de folos intr-un fel , am incercat sa va facem sa intelegeti ca nu doar sa fii in acte intr-un club este deajuns, trebuie implicare , idei de viitor , propuneri ca pas cu pas sa urcam , nu sa fim la acelasi nivel ca acum un an jumatate cand am inceput. Astept mai multa implicare si respect pentru munca altora. Cand va veti implica si observati ca ceilalti nu aprecieaza munca depusa , oare cum o sa va simtiti ?

mihai85 05-07-09 12:35

Deci: cat costa un tricou? Si dak vrea si Katana Team Iasi? Ne faceti si noua?

podx 05-07-09 15:51

dap deci un tricou costa 30 ron cu tot cu tricou si daca vreti va facem si voua no problem...

trafy-vr6 05-07-09 17:31

Vine vreo masina de la voi la legalele de la Valcea ?

mihai85 05-07-09 21:19

O sa vreau si eu un tricou. Va anunt cand. Vb cu "baetzii" sa vad dak vor si ei.

All times are GMT +2. The time now is 15:36.

- Copyright 2026 4Tuning