![]() |
Re: sexy braileanca B 44 DVL
Quote:
|
Salut!Am urmarit toata evolutia masini...RESPECT! din partea mea....ai facut pana acuma o treaba excelenta...astept cu bucurie ce o sa mai urmeze!Tine`o tot asa! Respect Dacia!!8)
|
Si vopseaua cand vine ?:d
|
Quote:
update, sa montat zilele astea un electro-ventilator, sunt multumit de el mai ales pe canicula asta:-P nu a trecut niciodata de 95:D |
o vopsesti neagra,nu?:D
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
astazi am probat un set de jante dublate cu 185/60 r13, propritarul lor fiind viorel care a fost mai mult decat amabil sa mi-le imprumute pt modelarea pasajelor spate:D
cu rotile astea nu m-am deplasat pt ca le-am incercat pe loc si la viraj maxim dreapta ating aripa si nu m-am riscat sa stric omului gumele:) oricum arata demential cu ele:D deabea astept sa ma apuc de tinichigerie sa o vad odata cu ceva gume mai mari:) vineri am primit de la angreigame un capac de delco transparent:D stiu ca nu e ceva nou dar eu am ramas un pic uimit de el:oops: si poze cu electro ventilatorul:) foarte multumit de el:D saptamana viitoare o sa ma duc sa vb cu tinichigiul si ma apuc de ea:D cu vopsitorul deja am vb este deacord |
o schimbare radicala :) .... arata mult mai bine dar trebuiau puse pe spate.
|
arata bine....multa bafta in continuare :D
|
vad ca iti sta bine cu capacul de delcou de la mine....poate uiti stick-erul :D ....si de jante ce sa zic.....astept sa vad cand le montezi pe spate ca acolo e tot farmecul:D
|
Pune-le pe spate asa cum vin ele sa radem putin :D:oops:..la mine a ramas 1cm intre cauciucule de 195\50 si aripa spate a masini.
|
Le pune pe spate de proba pentru pasaje :lol:
Eu le am pe fata DVL'ule daca le.... te omor:-P |
Quote:
Quote:
|
pana la urma l-ai convins pe vio sa ti le dea..........:)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning