![]() |
Re: CLUB NOU MAK MOTORSPORT BRAILA
@ MAUS :)) ce e ma nu crezi ca ma tine CRiC-ul..?? sau vrei si tu :))..stai ..ca pun si filmu in seara asta...
|
cine sa dat cu loganu in top speed ala nu-i sta bine cu viata in el?
|
1 Attachment(s)
eu stiu pe cineva care se grabea spre Bucuresti aseara,
....intreaba-l pe Florin daca a avut momente de indoiala cu privire la mentinerea traiectoriei...adik daca a simtit probleme de stabilitate.. ;)..eu zic ca nu....singura problema e ca a consumat foarte foarte mult..am iesit cu o medie de ~7 l/100km ;) la dus si 5.7 pe total |
m-am gandit eu ca e motorina...credema am mers si eu cu loganu incercand top speed si am zis ca e mai bine rarutz ca e mai dragutz...feelingu ca la prima frana curu imi sare in fata nu-mi mai trebe...
|
noi in masina nu am simtit nimik ..poate de afara se vedea...
|
Quote:
oricum ionut simte masina foarte bine . pacat ca nu avem nr aluia cu x3 care isi facea cruce uitanduse in retrovizoare:D:D |
Lasa ca loganul pe care il manevrez eu, la top speed 170 pe ceas conditia este sa tii boocile stranse pentru control :))
|
da ma puiu dar la 170-180-190+++...tre sa fii nebun ca sa nu mergi cu boocile stranse. adik extrem de atent ..cu orice masina ai fi..ideea e ca se poate intampla orice ..repet indiferent cu ce masina esti
si in plus ..toate loganurile care merg cu viteze destea vin dotate din fabrica cu booci control 2.0 |
20 Attachment(s)
Cateva poze cu masinile de la MAK Motorsport Braila (si Galati) :))
ps:Si un filmulet (nedy vs mazda) |
10 Attachment(s)
:arrow:
|
ete ma da nu ai putut sa fotografiezi si oleaca mai incolo masina mea :) nu is mak :P
|
Spuneai ca ai fotograf...
Ai uitat sa-l ei sau nu se urca in Honda ? :D |
Quote:
Glumesc o sa pun poze si cu HAU` :) |
de ce eram suparat bre' ? eram tot un zambet :))
|
Se cunostea :rolleyes2 toti zambeau injurand ca stau de 1 ora la rand si altii se bagau in fata :lol:
Uite AICI cateva poze. PS: Daca mai vrei poate facem in oras :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
- Copyright 2026 4Tuning