![]() |
Re: B~15~FOF
Astea-s rotile lui golan91 ,nu?
Cam cat ceri pe celelalte jenti ? |
mersi , maine o sa ma duc la autosoft sa vedem ce au.
PS. rotile albe vin cu gume marangoni zeta linea 195-50-15 , mai merg anu` asta. |
Sa le porti sanatos ma, le-am vazut si eu azi dimineata, sunt super marfa si foarte foarte usoare:-P
|
Unde ai mai gasit buton cu impuls?
Eu caut de o gramada de timp si peste tot aud ca nu se mai fac. |
Mersi ma vecine.
grizzy , inseamna ca nu sti unde sa cauti , intra pe forumul logan club si da`i search. |
1 Attachment(s)
nu cred ca sunt asa scumpe rotile tale....vis-a-vis de rotile dupa sportiva mea albastra.....cauta modelul si vezi cat sunt Smoor Roaster .13x7 j;).....eu te-am intrebat cv? si inca astept raspuns....dacia asta e de curse?
|
Quote:
|
Quote:
|
mersi Dog99 , o sa`mi fac timp sa caut azi maine , imi trebuiesc si inele de centrare.
Cristi , daca le pun 2 cupe cu locul 1 zic ca`s facaturi dupa`aia. |
Chiar trebuie sa stau sa sterg mereu off topicul dupa voi ?
|
Andrei sa stii ca Loganu trage destul de bine, pe mine m-a ars. E o masina frumoasa, facuta cu bun gust. Nu stiu ce altercatii aveti voi pentru ca nu am citit si sincer nu ma intereseaza sa ma bag unde nu-mi fierbe oala dar indiferent ce modificari are si cati cai are nu vad nici un motiv pentru care munca lui FOF nu ar merita respectata si apreciata.
|
4 Attachment(s)
azi am fost cu rotile la verificat , toate sunt perfecte.
cumparat inele de ghidaj din aluminiu. Am facut rost si de un corp clapeta tiganit , de la 44 cat e de fabrica la 50 diamentrul. complet , cu MPP , potentiometru si banutul din textolit. |
Stiu ca au fost ceva probleme cu "banutul" din textolit, in sensul ca la cine am mai vazut asta ii crestea turatia de relanti pe la 1500-2000 rpm datorita dilatarii acestuia.Iti recomand sa ii faci o vizita lui Nea Caprita sau vb cu SGM (ca am vazut ca face reclama la o firma de prelucrari mecanice prin aschiere) sa il faci din bronz.
|
nene bolidele , daca imi face figuri , il fac din metal , am la cine , mersi oricum de sfat.
cel care la avut ii statea turat , a mai probat pe un 1.6 si o supernova si nu au fost probleme. astept sa`l pun zilele astea sa vedem cum se prezinta . |
Toate ca toate...imi pare rau ca am dezm PVA-u si nu am apucat sa ne dam..:(:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning