![]() |
mda. nu am luat revista. da o sa o cumpar eu. si cam ce alte masini ar aparea in cox? din bacau ma refer.
|
Re:
dupa cum ai vazut, in Cox au aparut ce-i mai bun si frumos
m-as bucura sa apara si a lui Vali dar mai are de muncit la masina 1.suspensie 2.stopuri 3.roti mai acatarii 4 muzica insumate toate dau cateva mii cu niste prelungiri de bare n-are cum ii pun o vorba buna, dar mai incolo, pt ca e baiat bun si merita |
Din Bacau mai urmeaza si a mea, imediat dupa ce este gata. Sa fac un inventar ca sa stiti la ce sa va asteptati:
Exterior: Gold Paint Perlat (Culoare Custom) Faruri Angel-Eyes (negre) Stopuri LED (negre) BodyKit Carzone Specials Eleron Peugeot 206 RC Oglinzi FK N-LOOK Capota Carbon Eurolineas Jante MAK X-Treme 17\" Anvelope Toyo 205/40/17 Proxes T1R Motor: Filtru de aer con (carbon) Traseu complet de evacuare Sebring Chip Sound: Mp3-Player Sony Sistem Boxe + Subwoofer JBL Interior: Piele Alb+Galben 4 Scaune Sport FK Altele: Kit de suspensie High-Sport FK reglabil pe inaltime 2 FlameKit-uri (pt ca am doua iesiri pe spate) :lol: Masina va fi gata pana la lansarea SCC in Bacau... |
abeea aspt sa vad masina terminata sunt fan 206
P.S--Ma bucur ca ai ales 206 :D |
eu vreau sa va urez un craciun fericit, sa aveti parte de tot ce va doriti, bani fara numar ( ca la manelisti :lol: ), masini frumoase ( poate vre-un cadou de la matusa din america ) si femei senzuale ( sa se-mpiedice de voi si sa se indragosteasca :wink: )
sa aveti un ajun frumos ( sa impodobiti bradul ) si craciun frumos cu cine vreti si cu cine ati visa.... |
Chiar asa... La toata lumea un craciun fericit si sa va aduca mosu ce aveti nevoie, un kit de suspensie ceva, un filtru de aer sau ce vreti voi ;)
|
multumim pentru urari.
|
multumin pentru urari
:wink: P.S sa nu va imbatati ca por** :lol: |
1 Attachment(s)
Fie ca nasterea Domnului nostru Iisus Hristos sa va aduca in suflete bucurie , lumina si fericire..Sarbatoarea Cracinului sa va gaseasca in fericire si dragoste...Craciun fericit alaturi de cei dragi...
|
vsa
Sarbatori fericite la toti!!!!!! :shock:
|
mai vali unde ai fost? so lasat cu show in seara asta.
|
vsa
am cam stat in casa ca sunt racit!!!!! :shock:
|
l-am vazut azi pe sfw era pe la asirom. :shock: vedetzi sa venitzi la intalnire.
|
Re:
Quote:
sa te faci bine vali k ne e dor de tine :shock: |
adica cainelui ii e dor de tine si de cojocul tau. :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning