![]() |
Re: Golf 4 - the bitch!
Nasol de frumos arata :) sa imi zici cum prind franele dupa schimbare :D
off:jock intra pls pe mess si zimi ce ulei folosesti :> ca trebuie sa fac schimb-ul si mai am ceva intrebari,care ma poate ajuta cu mecanica la 1.4 16 valve add paco4_ever ms :* |
1 Attachment(s)
Quote:
..cica power disc sunt numaru 1 in germania ....dar nu prea cred ,si pentru o diferenta de 140 ron ar fi fost pacat sa le ratez + am fost sponsorizat de "batranu" ;) ...mai trebuie sa iau discuri spate si placute fata ..tot ATE ...placutele spate sunt cumparate deja Paco4golf ..vorbim pe mess.. te aveam in lista deja :twisted: Edit : ..apropo o sa imi vina si un capac ulei de r8 :twisted: ...deci inca 6 cai frumosi :lol: |
Cat o costat capacu?:lol::-D
|
...cu tot cu drum 27 euro ;) ( multumesc DjHojd ,fratele meu8) )
Dolce CST , vrei si tu sase caii ?? :lol::lol::lol: ...vorbeste cu DjHojd ,el aduce ;) |
Eu nu inteleg modalitatea prin care un capac de ulei poate da 6 cai ? ?
Te rog lamureste-ma si pe mine |
era o gluma........eu zic ca da doar 2 cai frumosi:):)
|
Quote:
|
Quote:
|
EU MA PRind mai greu la Glume !
|
De unde ai cumparat discurile ?
Multumesc ! |
mnezo :D era gluma . cred ca o sa imi cumpar si eu niste cai jock.
djhojd - mai intra pe mess b0ss ca am nevoie si de o antena din aia smechera :D |
salutare omu, ce iti mai face juniorul? apropo de busonul ala de r8, m-am gandit ca daca e 18 euro in germania, nu poate fi prea scump in ro, am intrebat la reprezentanta si mi-a dat scorul: 560RON!
ce am mai vrut sa te intreb, tie cine ti-a facut resoftare? banuiesc ca si tu ai calculator de la marelli...la care nu prea stiu pe nimeni sa se bage. Numa bine |
560ron????
ce japcari!!!! f!_!t!_!l3 m0Rt!-!\! g!_!r@ :anger: |
Quote:
|
Quote:
...resoftarea am facut-o in arad la homeboy ,TCM turbo (voinea /vwforum) MnezO , vechea poveste ....o toba sport = 3 cai ...un filtru sport = 5 cai.....de ce nu si un dop = 6 cai ??? :twisted: Villanueva...unixauto.ro ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning