![]() |
|
Re: Diverse discutii
yo ziceam doar o vorba....bila costa $$$...prefer o vorba in aer liber...nu vezi ce cald este afara:)
|
mda si acolo o sa vin. dar sa refac masina in mintile ei...
|
dar ce-are pasarica?
|
e racita probabil... te-am vazut azi te duceai la bucuresti Bogdane cred:)
|
Quote:
|
tdi sufera zilele astea un schimb de ulei & filtru & cleaning la cutia de viteze, cu datul jos la cutie, si este f.f.f. greu de executat. direaza 2 zile si ma costa de ma rupe. dar tre sa fie bine. tineti-mi pumnii va rog sa nu gaseasca ceva prob pe acolo, ca in utlimul timp numai nasol imi merg toate. cei de la HUMMER din Buc se ocupa de ea. macar atat. vineri o sa fie gata.
kraven, da ieri am fost. aseara am dus-o. nici nu am avut timp sa mananc, ca am plecat direct de la servici. si am facut 45 de min pana la Otopeni si 1h45m de la Otopeni pana in Unirii. nu mai suport Bucurestiul !! aglomeratia pizdii... toti oligofrenii care blocheaza drumul si incurca circulatia. dragos, plimbarea se face in directia opusa, ==> Cheia, Sinaia ;) |
sper ca azi sau maine sa iasa DOG - u pe strazi. chiar daca nu e in mintile lui macar o sa aiba numere.ne vedem la sala diseara !!!!
|
bogdane...tot rau spre bine...o sa iasa bine operatia ..trust me:)...
blondule ...cu kt mai repede cu atat mai bine:) |
sper...chiar sper sa iasa bine. am si jumate de inima sa il sun pe cel care se ocupa de a. sa nu imi dea vreo veste proasta ca chiar ma oftic. e un feelng nasol sa stii ca ai masina in service ....
|
aseara am auzit k s a lasat cu gratar,asa e??:twisted:
|
Da de unde, nu mai gasesti pic de miel la centrele comerciale.
|
Asa e. E pustiu in magazine. Si unde gasesti stai la niste cozi infernale si cand ajungi in fatza nu mai prinzi nimic.
|
app donule,am luat boxele alea,diseara pun poze cu ele sa vezi ce model sunt :D
|
Sa le stapanesti sanatos si sa dai volum in ele!!!
|
ms ms....diseara pun poze cu ele k sa ti dai seama d model k acum a plecat tata cu ea la munk
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning