![]() |
|
Re: Club CIELO
Quote:
|
Am avut ocazia sa cumpar niste oglinzi de Kadette dar m-am razgandit. Parerea mea, din fata zici ca sunt urechi de magar.
|
problema mea ca nu le schimb pt ca de la basss se paradesc repede si traiasca relal ,cora ca gasesti oglinzi pe acolo:D
si geamuri am dar trebuie sa le pun si mie lene:d |
Quote:
Ca tot vine pastele zii si tu ca are urechi de iepurash!:D |
Uite ca asta nu mi-a trecut prin cap :lol:
|
frm barca ta :P ,jale eleronu ;)
|
vezi fratimiu ca e 30 mil eleronul e de evo 6 ;)
|
Quote:
Per total, cu parere de rau o spun... nu-mi place. |
Ai elemente super pe masina ca scaunele sport, bordul ala de kadett, jantele sunt ok, (ai si suspensie 60/40?). Dar forma care a capatat-o masina cu barile, pragurile si eleronul ala imens e exagerata.
|
u sti cat ai dat pe el ;) , da cu atatia bani zic ca poti gasi si gv mai jale :P, da tot frm e ;)
|
Quote:
Legat de masina de mai sus... nu imi place bara din fata, si dupa cum am mai spus, nici oglinzile :D |
bine boss :P daca zici tu :))
|
Interior superb, jante si suspensie ok. Celelalte elemente nu dau bine.
|
:rolleyes2:lol:doar critici ... gusturile omului nu se discuta ... sau voi aveti masini perfecte ...
|
E ca la fazele alea cand isi ia unul o critica, iar celui cu opinia i se raspunde: Da ce masina ai tu de iti permiti sa imi critici BOLIDUL? :))
Daca sunt numai critici, inseamna ca ceva nu e ok nu? Se vede ca omul a bagat bani in masina, dar a exagerat in unele parti. Daca e baiat destept, si sunt sigur ca e, ca se vede ca nu e un tuning facut in spatele blocului cu sarma, se va gandi si va tine cont si de pareri/critici. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:06. |
|
- Copyright 2026 4Tuning