![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
sanatate multa, fericire maxima.. la muti ani 4tuning users!
|
Quote:
|
La multi ani valceanilor...sa fiti sanatosi si iubiti..si la cati mai multi caluti bine antrenati ;))
|
ARe cineva idee cat ma costa sa montez o alarma pe o masina ? si o inchidere centralizata ?:D
|
alarma era la kaufland parca ...era vreo 250 RON... si avea si inchidere centralizata.... si am vazut acolo si sistem de geamuri electrice. Montatu` era undeva la 150 RON...
|
e oferta in kaufland 110 lei alarma + inchidere centralizata....chestia e ca eu am inchidere centralizata si am vorbit cu cineva sa io dau lui...pe mine m-ar interesa cat e montatu :)
|
gasesti pe okazii incepand de la 60 ron ( trafy )
|
Quote:
Montatu` e in jur de 150 RON (asta la un service mai de doamne ajuta). |
am eu un prieten care monteaza alarme .... daca te intereseaza poti sa ma contactezi la id: fourexpert
|
a mai observat cineva cat de distruse sunt strazile dupa "zapada" de anul trecut? nu ca ar fi fost bune inainte, dar acum chiar sunt sub orice critica, inca de cand intrii in oras dinspre nord
|
Ehe...sa vi dinspre Olanesti catre oras...Victor Wrc cred ca stie ce-l mai bine...
Sunt CRATERE pe zona aia...incepand de la Pausesti -->Valcea |
Pentru cei care au probleme cu memorarea userului si parolei pe forum....
Tools - Clear Recent History : la Time range to clear se selecteaza Everything la Details se deselecteaza tot si apoi se bifeaza doar Cookies si, la final, Clear now. |
Quote:
in restul orasului.. sa nu mai zic ca au razuit asfaltul in zona interex ca apoi sa peteceasca cu asfalt asa de inalt incat zici ca treci peste borduri. exagerez un pic. nu stiu cu ce substante or fi dat iarna asta, dar s-a distrus rau |
de evitat dealu negru , zona petrisor si la trecerea de pietoni cu limitator mai jos de cina...e ditamai shantzu...zona dovali unde e numai nisip pe jos ca au spart,...etc
|
sincer......e praf tot orasul valcea........
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning