![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
[QUOTE=Ruffy RUF;5148501]va salut colegi si vin cu 2 vesti catre voi.
A 2 veste este... urata trista, dupa ce am trecut linia nu m-am oprit si am ajuns la 270 si ceva km/h si s-a produs dezastrul, cum nu am mai avut rabdare pana sa iau o alta transmisie a mea a cedat si a urmat inevitabilul. S-au blocat rotile spate si a inceput sa danseze in toate directiile pana cand am iesit de pe drum si am dat cu rotile de pe dreapta intr-o movile de pamant si de acolo m-am rostogolit, puteam fi mult mai grav insa rollcage-ul m-a salvat am scapat cu ceva taieturi si zgarieturi.... 2 poze :shock::???::cry::oops: La 270 kmh numai era nimic din tine :lol: cu tot cu rollcage ! |
Quote:
|
Quote:
|
Bineīnţeles că după ce am pus jantele,i-am arătat unui prieten din Timişoara cum arată şi le vrea.Şi mi-a arătat şi el un set incredibil care-l vreau neapărat.
Cred că e prima oară cānd un set de jante nu stă mai mult de o zi pe maşină. :lol: Imediat plec spre Tim. să fac schimbul. |
[QUOTE=sYdanyel;5148589]
Quote:
|
4 Attachment(s)
Cristy.Dacia -usor cu dublu post mosule....arata bine...culoare noua sau tot cea veche?
Cretu-Bs - mai bine renunti la bmx Ruffy - mare pacat....bine ca nu ai avut nimic mai grav...:sad: Balint - te`ai grabit...nu e bine Darius - mai bine le schimbi...si cele originale le`am scos ca sa pun gume strech pe ele :-P Bmw`ul este c`am gata....o sa il mai tin putin...poate il duc si pe dyno....si in rest...Toyota a plecat la un tinichigeriu bun...pentru ca eu numai am timp sa o kituiesc si sa o vopsesc asa ca i`am trimis`o unui coleg sa o termine...:-)...Bmw va fi inmatriculat...650e taxa auto...e destul de ieftina ptr un bmw cu motor de 3.0l Motanul meu a fost incaltat cu niste Borbeturi...provizoriu pana gasesc niste jante traznet :D |
2 Attachment(s)
Ce ziceti sa o fac asa?
|
balint Multa bafta si sper sa reusesti sa i faci dungi gordini;)
DariusAlexandru Si tu sa ai mare grija de bavarez si de tine Tomas_SlrR Nu am facut dublu post. Caci un post e facut aznoapte la ora 2 cand am terminat de demontat din piese si unul la ora 11 astazi.Asta nu se numeste dublu post.Dublupostul este atunci cand postezi in aceeasi zi. La culoare tot asta va ramene caci imi place inca:D |
3 Attachment(s)
UserName - poti sa o faci doar sa nu pui gume dalea...;)
Cristy.Dacia - greseala mea... Cum am promis motor JZ-GTE pe Bmw e30 scuze nu am poze decat cu motor JZ-GTE pentru ca in timpul demontari am avut aparatul de fotografiat la incarcat :( |
Quote:
Ps: Deja fac Paint Jobul:D |
4 Attachment(s)
Am ajuns acasă pe la vre-o 7 da' am fost plecat,şi nu am putut posta.Postez acum 4 poze cu noile īncălţări.
Attachment 2532709 Attachment 2532710 Attachment 2532711 Attachment 2532712 9J toate patru Blade-urile de la Corvette,făcute alb īn cāmp electro-static.Cauciucurile sunt aceleaşi,Kumho 245/25/R17. -Tomas_SlrR: Dacă o să schimbi jantele de pe 1 să mă anunţi. :rolleyes2 Frumoasă bestia de subt capota E30-ului. |
Quote:
ghici ce vreau si eu un set de rosu 8) .... poti sa`mi faci rost? |
3 Attachment(s)
Tocmai azi am ajuns si eu din Germania , am strans ceva bani si mi'am luat un BMW 320 cu pachek M . Ea a fost a unui tip care a avut un magazin alimentar , deci cara cam totul asa ca suspensia este putin subreda .
Anul fabricatiei 8/2001 Kilometraj 210.000 km Putere 110 CP Cutie de viteze automata(5+1) Capacitate 1800 cm3 Climatizare automata Culoarea albastru Usi 4/5 Motorizare Diesel Consum 5,50l Proprietari-anteriori 1 Dotari siguranta ABS; Airbag; ESP; Īnchidere centralizata; Servodirectie; Dotari confort CD Player; Geamuri electrice; Jante din aliaj; Oglinzi electrice; Oglinzi īncalzite; Radio ; Sistem audio; Volan reglabil;Piele;Discuri Brembo;Etriere Brembo Pretul a fost unul de 3.350 Euro , maine la prima ora o voi inmatricula iar apoi pe parcurs vom incepe modificarile .. |
Quote:
|
Greseala de tipar , numai pot modifica ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning