![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
of ...greu
"hai k merge treaba" am zis k ai inceput sa prinzi ceva din vt`u asta ;) n-am zis-o cu rautate , dar vad k degeaba fac complimente d'astea ;) |
BMW
2 Attachment(s)
cred k e cea mai reushita a mea... ;:D
|
Re: BMW
1 Attachment(s)
Quote:
Una de la mine :D |
ar arata bn masina , dar are prea multe componente blury ...
|
Quote:
|
Quote:
filtru , tzeava intercooler , intercoolerul , suportzii intercoolerului !!!! |
Re: BMW
Quote:
|
cam putina activitate pe aici...nu mai face nimeni vt?
|
fratelo o sa pun eu maine un audi cand ajung aksa:D sper sati placa
|
lancer coupe
2 Attachment(s)
|
parerea mea ca la masinile "mari" sedan nu le sta bine in 2 usi :D...e doar o parere....
|
prea inalt spatele si cupola pentru o masina in 2 usi
|
chiar ca cea mai buna lucrare a mea..si cea mai complexa..astept pareri si critici de la cei mai experimentati..
original http://c.imagehost.org/t/0626/BMW-X6...llpaper_03.jpg modificata http://c.imagehost.org/t/0210/x6_airbrush.jpg motion.. http://c.imagehost.org/t/0370/x6_motion.jpg LE: no limits design am retusat selectia roata spate.. |
sincer...felicitari...nu imi place selectia la aripa spate si faptul ca roata spate e usor virata spre interior
|
multumesc..o sa retusez acolo si o sa ma mai joc putin cu roata si mie mi se pare putin virata..
|
2 Attachment(s)
audi S3
|
frumos clean look.....scoate bandourile laterale si e perfecta
|
2 Attachment(s)
a 4-a masina facuta de mine vre-odata la 1 zi dupa ce am inceput sa tunez masini in photoshop :)... comentati comentati comentati :P
|
Quote:
In al doilea rand, masina nu arata bine lasata din praguri, spoilere ,... se lasa toata pe roti .;) Pragul e plat, RENUNTA LA A MAI PUNE "XENOANE" SI ALTE MAGARII:| Ai grija cum selectezi, si pentru moment , ia-o mai usor cu modificarile: lasata mai jos , scos manere , scos semnale(Aripa) , scos sigle , (intr-un cuvant , sa fie cat mai "curata") Cam atat, sper sa nu iei in nume de rau postul asta, fiecare am fost la inceput.:D Bafta. PS:sunt multe tutoriale pe forum;) |
ok,multumesc de info... incerc sa fac o treaba mai buna :D ... eu nu am vrut sa las masina ci sa ii maresc bara si pragurile :) ...
Dar am doar 1 zii in carca ... asa ca ... iti spun o vorba... fii om :)) ... |
2 Attachment(s)
imi plac modificarile mai finute....mai cu bun gust:)
|
2 Attachment(s)
Q5 off road :D
|
Quote:
selectii patratoase.mai ales pt cineva care m-a facut la battle :P jenti ...praf cand aifacut-o alba ai stricat calitatea pozei pace!;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite aici
|
2 Attachment(s)
=AUDI S3= |
1 Attachment(s)
Quote:
ps: manson cam identic wide bodykit'u |
Quote:
|
dan stai tu calm ca masina e gata de o sapt dar nu am fost aksa sa o postez...si wide body ce crezi ca inseamna???...cam greu uneori cu engleza...coment dak e dak nu ....merci
|
HAHAAAA Fratele,RECUNOASTEEEE ca l`ai copiat >:)
rlly...foarte tare masina,ti`am zis`o si ti`o mai zic,LA MAI MULTE!! :P |
Quote:
|
ok am inteles...
sorry manson:oops: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
m-am jucat si eu cu a5-ul:)
|
stiker ireal , roata fata cam blurry .culoare putin ireala , in rest e binisor bravo pt. lucrare
|
desi e de calitate proasta si foarte proasta lucrarea ta......daaaamn it`s ingenious
|
1 Attachment(s)
Quote:
cateva greseli gasite de mine Attachment 619057 |
da aveti dreaptate cu greselile...masina am facut-o pentru un challenge de la mine din oras ....4tuning ramnicu valcea....si am castigat eu...daca stiam ca o pun aici aveam grija mai mare :D...dar asa ca idee si mia mia placut...si eu se pare ca am castigat voturile celor din comunitatea valcea:D
si mai am o intrebare...credeti ca daca as sta sa muncesc mai mult la ea sa o rectific as avea sanse la un loc in grupul pentru vt?:D |
2 Attachment(s)
Un quick....:rolleyes2
|
Quote:
PS: undeai umblat ba ? :lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning