![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Quote:
|
nu e asta ... dar nuj exact tre sa vb .. si eu le-am luat de pe o poza modificu altceva ata asea ca nu poate fi vorba de furt sa
|
Quote:
|
www.forgiato.com
acolo gasiti jantele alea...... |
http://www.forgiato.com/radurra/gallery/index.htm ia vedeti...
|
2 Attachment(s)
VW EOS.....:rolleyes2
|
e misto ... puteai sa pui niste plasa in fata ... si sa lucrezi un pic la spoileru spate ... oglinda departata inca are culoarea originala ...
|
2 Attachment(s)
Alfa Brera SS version, bodybrush, e simplu dar am mers pe calitate nu cantitate !
|
Quote:
sincer numi place ca ai adus capota peste faruri.....in rest e ok Eu nu inteleg dc unii dintre voi ( nu ma refer neaparat la pers in cauza) aleg sa puna plasa in loc de grila si proiectoare .... jante .... coborat garda la sol si gata tata am tunat masina .... Sa nu confundam tuningu finutz cualtele..... |
Scrie destul de clar la masina mea SS deci nu e un kit al nu stiu carei firme, e un kit de Alfa Romeo cu designul meu, un concept realizabil si destul de comercial ! Daca as fi vrut ceva mai frumos era clar ca venea niste carbon, angeleyesuri, alta vopsea si altele dar am zis sa incerc sa raman la ideea de a fi comerciabil catre un public larg. Si cu ce am putea confunda tuningul finut ?
|
2 Attachment(s)
prima mea majina faqta in photoshop...am skimbat pcul si pe asta merge...dar nu prea ma pricep...e foarte diferit de photoimpact...la plasa nu am stiut sa fac umbre si kestiii...dak vrea cnv sa ma ajuta ma gasete pe mess la ID big_ballz06....plzzzz
|
1 Attachment(s)
scz asta vroiam sa pun....oriqm...ajtept ajutor d la cnv:D
|
2 Attachment(s)
Simpla si de efect, sper sa ca placa:D
|
2 Attachment(s)
ce zicetzi de mncpru` asta???:D e a2a mea masina faqta in photoshop...q mici sfaturi date de panacota...:D am incerkt si cva brush aqlo la priza d aer...comentarii va rog:D:D:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning