![]() |
|
Re: Diverse discutii
Invidia e mare..., aia nu inteleg multi.
Cati nu si-ar dori sa fie cunoscuti ca HAI, TXA, AXE..., ma rog, lista e prea lunga. Vazandu-i cum se joaca cu masinile in parcare, multi au impresia ca nu trebuie decat sa apesi pedala de acceleratie si sa tii la maxim de volan. Ofticatzi fiind incep si scot vorbe aiurea, o carutza de proshti care habar n-au nici macar ca nu e nevoie de frana de mana la ursuletz decat ca sa asiguri masina. Daca ar durea prostia s-ar tzipa in Romania! - vorba cantecului... |
Mdeaa.....vorbelea astea sunt convins ca au fost scoase de un taran din ala care isi pune plasticul ala de la Kinder pe la antena de la radio si tot felul de lucruri de prost gust pentru a iesi in evidenta. Asta e o mare boala la romani...cand cineva ajunge la un anumit nivel ceilalti incearca sa-i strice reputatia in vreun fel dor pentru ca este mai bun decat ei!
|
a luat Dshockevo carnetu in sfarsit............:peace: un nou membru in familie Astra G:D
|
Felicitari dshockevo ;)
|
Bv dshock ;)
cred ca a venit timpul sa ma mai gandesc si eu la carnetul asta.... |
opelistii...:))) vreau si eu un capac exterior oglinda dreapta de vectra!! cine sare sa ma ajute! :)))????
|
vreau si eu de stanga la Astra mea...............
|
sa traiasca opelistii !! :D vrummm tuwtuwtuwtuw
PS: abia pe 18.04 il ridic :( |
Quote:
someone refresh my memory.....dragosh a fost cu noi knd am plekt de la ploiesti`???? |
duminica....nu sambata cand ne-am intalnit noi. duminica dupa pranz se ducea catre Buc. nu stiu daca la Tuning days. dar oricum mergea corect...ma grabeam si nu am apucat sa il salut. eram si cu alta masina.
|
Quote:
|
aham...kred k era prea dimineatza si nu am vaz bine ziua....adik n`am bagat de seama...nu de alta...dar knd am ajuns la 4T mashina lui era akolo....k e greu in ziua de azi sa vb sa plekm kt mai multi...mai ales cei din NSL....dar pm...fiekre cu ale lui...
|
hai mah, lasa, nu ma fa sa imi para rau ca am zis ceva de asta. dar eu chiar nu am zis ironic !!
|
stai bogdane linishtit....nu`i bai...vezi de tb....n`are dc sa`ti para rau`...ia z knd ne mai gasim la o vorba...?
|
nu stiu. eu tot am ceva alergatura de facut si azi las masina in service pana vineri. o bila,..ceva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning