![]() |
|
Re: Club CIELO
Quote:
|
pompa de apa e in jur de 150 ron, e pacat sa nu o schimbi ca poate o sa aiba scurgeri mai tarziu pana sa schimbi a a2a oara distributia si o sa umbli de 2 ori, si manopera e destul de mare, deci mai bine o iei si pe aia.
|
bos....era inainte rola intinzatoare...1.6 milioane..acum e cam 3..peste tot pe unde am cautat...pt astea de 16v...eu zic de zona asta
|
pentru piese cu preturi mai mici noi si second hand incearca pe rxm.ro ;)
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
Super tare ! Probabil a iesit o intalnire foarte frumoasa...
Intrebare: ce i-a facut saracul Espero proprietarului de l-a determintat sa colanteze juma' de masina?Nu arata bine deloc... Sau e vopsita? Daca da, si mai rau :( |
Nu este legal. Mai bine le faci cu folie si in caz de, scoti rapid folia si ramai cu certificatul de inmatriculare.;)
|
@ ing3r: Espero-ul este vopsit dar din pacate nu a iesit asa cum se dorea. Intentiile erau altele... Posibil ca in vara asta sa fie vopsit din nou, de data asta mai bine.
|
Poate stiti pe cineva care vrea un Cielo bun!
Click pentru detalii -> http://www.craiovaforum.ro/vanzari-a...lo-575821.html |
Astazi am vandut un Cielo din 1998 cu 5000ron cu chiu cu vai si banii in 2 transe. Masina arata destul de bine. Daewoo din ceea ce se observa nu mai prezinta interes. Atata timp cat unii il predau la remat (tico, cielo), peste 6-7 ani vor fi raritati.
|
La noi aici se mai vand! In targ bineinteles, nu pe net! Daca mai ai ceva pana in 50 - 55 mil, cu optiuni sa ma anunti! Cielo.... Espero nu ma intereseaza! sau vreun Matiz ieftin! ms!
|
In anunt vad ca scrie "oglinzi electrice". Ai putea detalia, te rog?
|
10 Attachment(s)
sa va arat si eu citeva poze cu barcuta mea :D
|
salutare
stie cineva se potriveste ansamblu stergatoare cielo cu cele de espero |
Quote:
Quote:
Frumusica masinuta ta! Dar pacat ca nu i-ai pus si tu geamuri electrice (manivelele alea strica tot cand te uiti la usa) si nu ai reusit sa schimbi si tu oglinzle alea de kadett :lol: Scuze pentru dublu post! Nu mi-am dat seama! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning